Arsenal vs Manchester United – Speltips Premier League

ArArsenal mot Manchester United speltipssenal vill hänga av Manchester United från titelracet och om de tar tre poäng blir det oerhört svårt för ”Red Devils” att utmana om ligatiteln. United tappade två onödiga poäng mot Crystal Palace i veckan när de släppte in en frispark på tilläggstid. Detta efter att dessförinnan spelat nio tävlingsmatcher i rad och vunnit samtliga. Än värre än de två tappade poängen är att Casemiro är avstängd efter gula kort. För Arsenal däremot ser det ljusare ut efter helgens derbyseger mot Tottenham Hotspur med 2-0. Vem vinner stormötet under söndagen?

Datum: 22 januari 2023
Avspark: 17:30
Arena: Emirates Stadium (London)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Arsenal siktar på ligatiteln

2003/04 gick Arsenal igenom hela ligasäsongen utan att förlora. Sedan dess har de inte vunnit Premier League nu men nu hoppas de kunna bryta trenden. Laget ligger etta i tabellen är och är fem poäng före Man City med en match mindre spelad. En seger mot United skulle därför sätta ett rejält avtryck och då har laget spelat 19 omgångar vilket är exakt hälften av serien. Vid vinst har de 50 poäng efter halva serien och fortsätter de med samma poängsnitt kommer de vinna ligan utan tvekan.

United gick från firande till sorgsna miner

Efter derbyt mot City var det rejäl fest i den röda delen av Manchester. Men i veckan mot Crystal Palace skulle baksmällan komma. United hade ledningen med 1-0 men släppte in ett mål i slutet av matchen och tappade två viktiga poäng. Dessutom drog Casemiro på sig ett gult kort och är därmed avstängd mot Arsenal.

Vem vinner stormötet?

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Arsenal som är favoriter. Vi tror också de kommer att lyckas vilket oddsen visar. Därför spelar vi Arsenal som segrare till oddset 1,80 hos Speedybet. 

Vårt speltips: Arsenal vinner mot Manchester United till oddset 1,80 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller