Arsenal vs Watford – Premier League

Arsenal FCArsenal har kommit igång efter den tveksamma säsongsinledningen när man nu tar emot en av säsongens största överraskningar hittills. Vi talar naturligtvis om Watford som bara förlorat 1 match och ligger fyra i tabellen efter sex spelade omgångar. Ska Arsenal på sjätte plats gå förbi eller är det så att Watford kommer fortsätta att överraska?

Hemmalaget Arsenal

Arsenal har fyra raka segrar efter de två inledande förlusterna mot City och Chelsea. Dessutom slog man ut Brentford i Carabao Cup och man vann mot Vorskla Poltava i Europa League med 4-2 Därför är man uppe i sex raka segrar alla turneringar och man hoppas såklart att den sjunde kommer mot Watford. Laget saknar Koscielny, Mavropanos och Maitland-Niles. Håll ett extra öga på Pierre-Emerick Aubameyang som gjort mål två matcher i rad.

Bortalaget Watford

Watford har imponerat under säsongsinledningen men har en liten negatriv trend på slutet. efter att ha vunnit de fyra inledande PL-matcherna och slagit ut Reading i Carabao Cup var det idéel glada miner i Watford. Därefter förlorade man mot United, spelade oavgjort mot förmodade bottenlaget Fulham och i veckans Carabao Cup åkte man ur mot Tottenham. Laget har dock en fjärdeplats i tabellen inför matchen mot Arsenal och lär hoppas man kan vända tillbaka till samma form som under säsongens fem första matcher.

Så här tänker vi

Arsenal har kommit igång ordentligt och verkar ha något på gång. Visst talades det om fiasko efter inledningen men man ska komma ihåg att det var City och Chelsea man mötte. Sedan dess har det vänt och nu har laget sex raka segrar. Vi tror den sjunde kommer mot Watford under lördagen och väljer därför att spela på hemmaseger till oddset 1,47 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Arsenal vinner över Watford till oddset 1,47 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com