Arsenal vs Watford – Premier League

Arsenal FCArsenal har kommit igång efter den tveksamma säsongsinledningen när man nu tar emot en av säsongens största överraskningar hittills. Vi talar naturligtvis om Watford som bara förlorat 1 match och ligger fyra i tabellen efter sex spelade omgångar. Ska Arsenal på sjätte plats gå förbi eller är det så att Watford kommer fortsätta att överraska?

Hemmalaget Arsenal

Arsenal har fyra raka segrar efter de två inledande förlusterna mot City och Chelsea. Dessutom slog man ut Brentford i Carabao Cup och man vann mot Vorskla Poltava i Europa League med 4-2 Därför är man uppe i sex raka segrar alla turneringar och man hoppas såklart att den sjunde kommer mot Watford. Laget saknar Koscielny, Mavropanos och Maitland-Niles. Håll ett extra öga på Pierre-Emerick Aubameyang som gjort mål två matcher i rad.

Bortalaget Watford

Watford har imponerat under säsongsinledningen men har en liten negatriv trend på slutet. efter att ha vunnit de fyra inledande PL-matcherna och slagit ut Reading i Carabao Cup var det idéel glada miner i Watford. Därefter förlorade man mot United, spelade oavgjort mot förmodade bottenlaget Fulham och i veckans Carabao Cup åkte man ur mot Tottenham. Laget har dock en fjärdeplats i tabellen inför matchen mot Arsenal och lär hoppas man kan vända tillbaka till samma form som under säsongens fem första matcher.

Så här tänker vi

Arsenal har kommit igång ordentligt och verkar ha något på gång. Visst talades det om fiasko efter inledningen men man ska komma ihåg att det var City och Chelsea man mötte. Sedan dess har det vänt och nu har laget sex raka segrar. Vi tror den sjunde kommer mot Watford under lördagen och väljer därför att spela på hemmaseger till oddset 1,47 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Arsenal vinner över Watford till oddset 1,47 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com