AS Roma vs Real Sociead – Speltips Europa League

AS RomaRoma tog en blygtung seger hemma mot Juventus i helgen och hamnade därmed på rätt väg efter missräkningen mot Cremonese. Nu väntar den spanska ligafyran i ett intressant möte i den första av två åttondelsfinaler i Europa League. Roma inleder hemma och hoppas kunna få med sig ett bra resultat inför returen i Spanien. Real Sociedad har ingen vidare form med en seger på de sju senaste matcherna. Vem vinner det spännande mötet i Rom?

Datum: 9 mars 2023
Avspark: 18:45
Arena: Stadio Olimpico (Rom)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på matchen i Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Roma är favoriter enligt oddsen

Det är AS Roma som är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. De lär ha fått självförtroende efter segern mot Juventus som innebär att laget är tillbaka bland topp 4 som ger spel i Champions League. Frågan är om de kan ta ytterligare en skalp och vinna mot Real Sociedad i Europa League? Det hade varit imponerande.

Real Sociedad hoppas överraska

Det är Roma som är favoriter men Real Sociedad lär inte göra bort sig. De ligger fyra i La Liga bakom den förväntade topptrion Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid. Frågan är om de kan ta sig vidare till nästa runda i Europa League. Formen är inte den bästa men samtidigt finns det en grundkvalité som borde kunna räcka för att bjuda på motstånd.

Roma tar hem det

Mourinho är inte att leka med i Europeiska turneringar och nu har han chansen att leda Roma till en titel i Europa League. Förra säsongen vann de Europa Conference League. Vi tror att Roma är tillräckligt starka och spelar de som vinnare till oddset 2,10 hos Expekt.

Vårt speltips: Roma vinner mot Real Sociedad till oddset 2,10 hos Expekt.

Team Svensk Betting