Astana vs Zalgiris – Champions League kval

Hemmalaget Astana

Astana vs ZalgirisAstana spelar bra just nu och det brukar man också göra i sin inhemska liga men även i cuper och Champions League så brukar man spela riktigt starkt just hemma. Ett stabilt hemmalag helt enkelt.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om man kan vänta på en förlust så är det precis det som hemmafansen gör för denna säsong har man ännu inte sett sitt lag förlora här på 11 matcher och dessutom har man vunnit 10 av dom matcherna. Stabilt försvarsspel, bra målvakt och en vass offensiv har Astana som har gjort mål i 12 matcher i rad.

Bortalaget Zalgiris

Zalgiris spelar ett tight försvarsspel när man är på bortaplan. Man parkerar bussen framför mål och går eventuellt på kontringar. Om man lyckas mot Astana återstår att se men med den taktiken har man tagit en hel del poäng i den inhemska ligan.

Man lyckas också faktiskt rätt ofta göra mål och man har just nu gjort mål i 7 av 9 bortamatcher vilket är starkt för ett mindre lag som Zalgiris trots allt är.

Så här tänker vi

Astana kommer att vinna detta men det blir bara låga odds på det spelat och det känns mer spelvärt med Över 2.5 mål till oddset 2.01 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar