Astana vs Zalgiris – Champions League kval

Hemmalaget Astana

Astana vs ZalgirisAstana spelar bra just nu och det brukar man också göra i sin inhemska liga men även i cuper och Champions League så brukar man spela riktigt starkt just hemma. Ett stabilt hemmalag helt enkelt.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om man kan vänta på en förlust så är det precis det som hemmafansen gör för denna säsong har man ännu inte sett sitt lag förlora här på 11 matcher och dessutom har man vunnit 10 av dom matcherna. Stabilt försvarsspel, bra målvakt och en vass offensiv har Astana som har gjort mål i 12 matcher i rad.

Bortalaget Zalgiris

Zalgiris spelar ett tight försvarsspel när man är på bortaplan. Man parkerar bussen framför mål och går eventuellt på kontringar. Om man lyckas mot Astana återstår att se men med den taktiken har man tagit en hel del poäng i den inhemska ligan.

Man lyckas också faktiskt rätt ofta göra mål och man har just nu gjort mål i 7 av 9 bortamatcher vilket är starkt för ett mindre lag som Zalgiris trots allt är.

Så här tänker vi

Astana kommer att vinna detta men det blir bara låga odds på det spelat och det känns mer spelvärt med Över 2.5 mål till oddset 2.01 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com