Aston Villa vs Leeds – Championship

Hemmalaget Aston Villa

Detta är en viktig match för båda lagen och Aston Villa kommer att desperat försöka täppa till gapet till topp sex och sen kommer de att försöka slå någon av dem för att ha en chans på kvalspelet upp till Premier League.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Aston Villa kommer till den här matchen utan en enda förlust på hemmaplan och man jagar sjätte raka segern på hemmaplan. Men segrarna den senaste tiden på hemmaplan har varit mot svagare motstånd där lagen har härbärgerat i botten av tabellen. Så statistiken säger inte allt.

Bortalaget Leeds

Leeds har ögonen på en fin tredjeplats i tabellen vilket man når om man vinner idag. Och man kommer till dagens match fulla av självförtroende. De gjorde fyra mål mot Preston senast utan sin givna målskytt Chris Wood. Det är bra för laget att också andra kan hitta målet och det skapar självförtroende i gruppen. Kemar Roofe börjar hitta målet efter sin flytt från Oxford i somras med två mål redan.

Så här tänker vi

En viktig dag får båda lagen och båda lagen kommer gör allt i sin makt att försöka vinna så vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar