Aston Villa vs Leeds – Championship

Hemmalaget Aston Villa

Detta är en viktig match för båda lagen och Aston Villa kommer att desperat försöka täppa till gapet till topp sex och sen kommer de att försöka slå någon av dem för att ha en chans på kvalspelet upp till Premier League.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Aston Villa kommer till den här matchen utan en enda förlust på hemmaplan och man jagar sjätte raka segern på hemmaplan. Men segrarna den senaste tiden på hemmaplan har varit mot svagare motstånd där lagen har härbärgerat i botten av tabellen. Så statistiken säger inte allt.

Bortalaget Leeds

Leeds har ögonen på en fin tredjeplats i tabellen vilket man når om man vinner idag. Och man kommer till dagens match fulla av självförtroende. De gjorde fyra mål mot Preston senast utan sin givna målskytt Chris Wood. Det är bra för laget att också andra kan hitta målet och det skapar självförtroende i gruppen. Kemar Roofe börjar hitta målet efter sin flytt från Oxford i somras med två mål redan.

Så här tänker vi

En viktig dag får båda lagen och båda lagen kommer gör allt i sin makt att försöka vinna så vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com