Aston Villa vs Liverpool – Speltips Premier League

Aston Villa tar emot Liverpool i titelkampen av Premier League och det är ett Liverpool som måste vinna efter poängtappet senast mot Tottenham. Avståndet är nu tre poäng till Manchester City när tre omgångar återstår. Aston Villa i sin tur ligger på elfte plats men har två raka segrar och tre matcher utan förlust.

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Aston Villa har två raka segrar

Med två raka segrar och tre matcher utan förlust har Aston Villa klättrat i tabellen de senaste omgångarna. Segrarna har kommit mot bottenlagen Norwich och Burnley vilket gör att man lämnat bottenträsket och tagit sig upp till mitten av tabellen i Premier League. Därmed är Aston Villa klara för spel även nästa säsong i Premier League.

Liverpool behöver vinna

Liverpool tappade poäng senast mot Tottenham vilket gör att avståndet till Manchester City nu är tre poäng. Med tre omgångar kvar talar mycket för att Liverpool behöver gå rent om de ska ha en chans på titeln. Liverpool kan dock i värsta fall trösta sig med att de är klara för final i Champions League samtidigt som de vunnit EFL Cup och ska spela final i FA-cupen. Men att bli första klubb i den brittiska fotbollshistorien att vinna en kvadrupel hade givetvis vägt tyngre.

Blir det en förväntad seger?

Efter poängtappet senast tror vi Liverpool studsar tillbaka och tar tre poäng vilket oddsen inom svensk betting också visar. Därför spelar vi Liverpool som vinnare till oddset 1,44 hos Betinia.

Vårt speltips: Liverpool vinner borta mot Aston Villa till oddset 1,44 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på Betinia och använd på Premier League.