Astra vs Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Astra

Astra vs KöpenhamnAstra ska försöka vinna sin första Champions League match någonsin när man idag tar emot FC Köpenhamn. Förra året lyckades man ta bort de gamla topplagen Steaua Bucharest och Dinamo Bucharest som segrare i Liga 1. Då man vann titeln med 5 poäng och därmed var klara för Champions League kvalet.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det enda framträdandet i europeisk fotboll tidigare var när man spelade rätt så bra i Europa Leauge året 2013/14 men man blev sedan utslagen av Maccabi Haifa. Men i dagens match möter man ett helt annat motstånd och man får kanske koncentrerar sig på att lära sig av den här framgången till nästa år.

Bortalaget FC Köpenhamn

FC Köpenhamns start på årets liga är mycket bättre än hur deras konkurrenter har lyckats med. Man har bara spelat två matcher men kika på statsen. Man har tagit sex poäng, gjort 7 mål (!) och släppt in 0 mål.

På detta har man också slagit Crusaders med totalt 9-0 i förra Champions League omgången vilket var 4de matchen i rad som man vinner och med hela 16 mål gjorda. Man har vunnit 12 av sina 14 senaste matcher.

Så här tänker vi

Vad ska vi tänka på? FC Köpenhamn vinner till oddset 2.25 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst FC Köpenhamn hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com