Atletico Madrid vs Barcelona

Champions League, kvartsfinal. Spelstopp 20:45, 2016-04-13.tres amigos

Då var det dags igen! Denna onsdag kommer händelsernas centrum att utspela sig på Vicente Calderon stadion i Madrid. Det har återigen blivit dags för Champions League och det andra kvartsfinalmötet mellan Atletico och Barca. Den första kvartsfinalen slutade 2-1, med andra ord är det Barca som ligger i förarsätet när det gäller chanserna att kvalificera sig till semifinal.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här

Läget i lagen

Båda lagen ser ut att komma med starka elvor. Barcelona har skador sedan tidigare, men inte på spelare som sticker ut. Värre är det för Atletico som har formstarke Fernando Torres avstängd, efter att ha dragit på sig ett rött kort i första mötet. Ateltico ser starka ut inför dagens möte då man gjorde en bra insats i La Liga i helgen, 3-1 borta mot Espanyol. Barca däremot presterade långt under sin kapacitet när man förlorade med 1-0 mot Real Sociedad, visserligen på bortaplan, men Barca är Barca! Man ska också tillägga att de vilade några nyckelspelare inför dagens tunga möte i Madrid.

Speltips

Dagens rek blir – halvlek med flest mål: 2a halvlek hos Betsson till oddset 2.10. Jag tror att båda lagen kommer att gå ut något avvaktande i detta möte. Jag förmodar att Barca kommer rulla boll och inte släppa in Atletico i matchen. Atletico måste givetvis göra mål, annars är man utslaget, men jag förväntar mig inte att de går ut extremt offensivt från start. Jag tror istället att vi kommer få se en relativt lugn första halvlek, t om mållös kanske? Det kommer bli ett ställningskrig ute på planen idag, där inget av lagen vill gå bort sig allt för tidigt. Barca har visserligen tres amigos där i fram, som säkert kommer göra avtryck. Men då ska man också lägga på minnet att Atletico har ett av världens bästa försvar. En avvaktande första halvlek från båda lagen, sen blir det full fart framåt för Atletico – och då kommer det finnas utrymme för Barca att gå på kontringar. Andra halvlek kommer att bli något alldeles extra ikväll!

Jag spelar halvlek med flest mål: andra halvlek 

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar