Atletico Madrid vs Barcelona

Champions League, kvartsfinal. Spelstopp 20:45, 2016-04-13.tres amigos

Då var det dags igen! Denna onsdag kommer händelsernas centrum att utspela sig på Vicente Calderon stadion i Madrid. Det har återigen blivit dags för Champions League och det andra kvartsfinalmötet mellan Atletico och Barca. Den första kvartsfinalen slutade 2-1, med andra ord är det Barca som ligger i förarsätet när det gäller chanserna att kvalificera sig till semifinal.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här

Läget i lagen

Båda lagen ser ut att komma med starka elvor. Barcelona har skador sedan tidigare, men inte på spelare som sticker ut. Värre är det för Atletico som har formstarke Fernando Torres avstängd, efter att ha dragit på sig ett rött kort i första mötet. Ateltico ser starka ut inför dagens möte då man gjorde en bra insats i La Liga i helgen, 3-1 borta mot Espanyol. Barca däremot presterade långt under sin kapacitet när man förlorade med 1-0 mot Real Sociedad, visserligen på bortaplan, men Barca är Barca! Man ska också tillägga att de vilade några nyckelspelare inför dagens tunga möte i Madrid.

Speltips

Dagens rek blir – halvlek med flest mål: 2a halvlek hos Betsson till oddset 2.10. Jag tror att båda lagen kommer att gå ut något avvaktande i detta möte. Jag förmodar att Barca kommer rulla boll och inte släppa in Atletico i matchen. Atletico måste givetvis göra mål, annars är man utslaget, men jag förväntar mig inte att de går ut extremt offensivt från start. Jag tror istället att vi kommer få se en relativt lugn första halvlek, t om mållös kanske? Det kommer bli ett ställningskrig ute på planen idag, där inget av lagen vill gå bort sig allt för tidigt. Barca har visserligen tres amigos där i fram, som säkert kommer göra avtryck. Men då ska man också lägga på minnet att Atletico har ett av världens bästa försvar. En avvaktande första halvlek från båda lagen, sen blir det full fart framåt för Atletico – och då kommer det finnas utrymme för Barca att gå på kontringar. Andra halvlek kommer att bli något alldeles extra ikväll!

Jag spelar halvlek med flest mål: andra halvlek 

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com