Athletico Bilbao vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Athletico Bilbao

Detta lovar gott då båda lagen brukar vara involverade i matcher med många mål och vad kan bättre passa som start på påsken. Athletico Bilbao är i en hyfsat bra form och man har fyra vinster och två oavgjorda matcher på de senaste sex matcherna. Det tidiga uttåget ur Europa spelet hjälpte dem nog att fokusera på La Liga i första hand och det har gjort dem gott.

Kan man vinna idag går man upp på en sjätteplats i tabellen. De har bra statistik på hemmaplan då man vinner 69% av sina matcher  på hemmaplan.

Bortalaget Las Palmas

Las Palmas är verkligen inte samma lag på bortaplan som man är på hemmaplan och på bortaplan har man bara tagit 0.4 poäng i snitt. Det är bara Granada som har sämre siffror i hela ligan. Dessutom verkar formen på bortaplan bli än sämre med tiden och man har bara tagit en poäng på de åtta senaste bortamatcherna.

Så här tänker vi

Vi håller Athletico Bilbao som skyhöga favoriter då all statistik talar för Athletico Bilbao så vi väljer att spela Vinst för Athletico Bilbao och båda lagen gör mål till oddset 2.90 hos Redbet.

Vårt speltips: Vinst för Athletic Bilbao och båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar