Athletico Bilbao vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Athletico Bilbao

Detta lovar gott då båda lagen brukar vara involverade i matcher med många mål och vad kan bättre passa som start på påsken. Athletico Bilbao är i en hyfsat bra form och man har fyra vinster och två oavgjorda matcher på de senaste sex matcherna. Det tidiga uttåget ur Europa spelet hjälpte dem nog att fokusera på La Liga i första hand och det har gjort dem gott.

Kan man vinna idag går man upp på en sjätteplats i tabellen. De har bra statistik på hemmaplan då man vinner 69% av sina matcher  på hemmaplan.

Bortalaget Las Palmas

Las Palmas är verkligen inte samma lag på bortaplan som man är på hemmaplan och på bortaplan har man bara tagit 0.4 poäng i snitt. Det är bara Granada som har sämre siffror i hela ligan. Dessutom verkar formen på bortaplan bli än sämre med tiden och man har bara tagit en poäng på de åtta senaste bortamatcherna.

Så här tänker vi

Vi håller Athletico Bilbao som skyhöga favoriter då all statistik talar för Athletico Bilbao så vi väljer att spela Vinst för Athletico Bilbao och båda lagen gör mål till oddset 2.90 hos Redbet.

Vårt speltips: Vinst för Athletic Bilbao och båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com