Atletico Madrid vs FC Barcelona – Speltips La Liga

AFC Barcelona speltips Atletico Madridtletico Madrid har inte haft någon vidare säsong men är fortfarande bland topp 4. Ska de ligga kvar där efter helgens omgång kan det behövas poäng mot FC Barcelona. För FC Barcelona gäller det att fortsätta plocka poäng i kampen om ligaguldet. Laget har redan åkt ur Champions League och har i ärlighetens namn inte imponerat efter VM-uppehållet. Har de vad som krävs för att vinna borta mot Atletico Madrid? Något de inte gjort sedan 2019.

Datum: 8 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Metropolitano Stadium (Madrid)
Domare: J Manuera Montero

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Atletico Madrid har fått upp farten

Efter en en mycket svag november har Atletico hittat formen efter uppehållet. Tre raka segrar i Copa del Rey och La Liga visar att laget är på rätt väg efter en knackig första halva av säsongen. Diego Simeones mannar ligger fyra i tabellen och är 11 poäng efter Barcelona. Därför är detta sista chansen att haka på i toppen då avståndet annars är 14 poäng.

FC Barcelona måste hitta tillbaka

Barcelona måste hitta tillbaka efter några svaga matcher. I senaste ligamatchen fick de bara 1-1 mot Espanyol och i Copa del Rey krävdes det förlängning för att sig vidare mot CF Intercity. En förlust mot Atletico Madrid vore därför inte bra. Tittar vi på oddsen blir det jämnt då Barcelona brukar ha svårt borta mot Atletico Madrid.

Blir en tight match

Vi tror att det kommer att bli en tight match i La Liga på Metropolitano Stadium i Madrid. FC Barcelona leder ligan och är knappa favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Men Atletico Madrid på bortaplan har de inte besegrat sedan 2019. Nu återstår det att se om de klarar av att bryta den negativa trenden. Vi tror på en tät match och spelar oavgjort till oddset 3,30 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan Atletico Madrid och FC Barcelona slutar oavgjort till oddset 3,30 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller