Atletico Madrid vs Malaga

Spanien, La Liga. Spelstopp 18:15, 2016-04-23.fernando-torres-atletico-madrid-barcelona-goal-celeb-copa-del-rey_3257433

Äntligen helg och åter dags att ge sig ut i fotbollseuropa! Stekheta Atletico Madrid tar emot Malaga. Två lag med helt olika utgångslägen inför dagens match. Atletico är i allra högsta grad med i kampen om ligatiteln, medan Malaga håller till i mitten av tabellen.

Spela hos Unibet, 200% bonus vid din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Diego Godin saknas fortfaranda pga av skada, annars ser läget helt klart bra ut hos Atletico. Två ordinarie är borta i Malaga. Skadeläget är med andra ord inget större orosmoment för något av lagen.

Speltips

Atletico har år efter åt fortsätt att imponera. Trots försäljningar av stora spelare så lyckas Diego Simeone hitta nya fullgoda som fyller deras tomrum. Spelare som utvecklas i laget kryddat med värvningar av några riktigt bra spelare gör att vi hittar laget i toppen i år igen. Torres är som pånyttfödd och har, hör o häpna, helt plötsligt blivit målfarlig igen. I de 4/5 senaste har det slutat med seger och då ska man också räkna in att matchen de förlorade var mot Barca, på bortaplan i CL. Mycket bra dagsform med andra ord!

Malaga, då? Jovars, gillar helt klart att spela oavgjort och har endast en vinst på de fem senaste matcherna. Har långt ifrån samma breda trupp som Atletico och i laget finns inte heller några riktiga stjärnor. Atletico har för närvarande grym form och i den här matchen fördel av hemmaplan. Med publikens tryck i ryggen (kanske hela Spaniens bästa fans!!?) och dagsformen tror jag helt klart att de kommer att köra över Malaga.

Atletico att vinna och börja med -1,5 mål hos Unibet till oddset 2,08. Atletico behöver helt klart vinna för att vara med i titelracet hela vägen in i mål. Lycka till vid rygg. Trevlig helg!

Jag spelar på: Atletico Madrid att vinna och börja med -1,5 hcp.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com