Atletico Minieiro vs Palmeiras – Brasilien

Hemmalaget Atletico Minieiro

atletico-minieiro-vs-palmeirasFormen för Atletico Minieiro är sisådär men det är på hemmaplan som man är urstarka och man har till exempel 12 matcher på hemmaplan med vinst som tog slut i och med att tredjeplacerade Flamengo kom på besök för några dagar sedan och matchen slutade 2-2.  Den matchen tillsammans med matchen mot Coritiba som man förlorade med 2-0 gjorde att man nog är frånåkta i titelracet just nu. Och till den här matchen kommer man inte ha alltför mycket att spela för.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu ligger man på en fjärdeplats och man är 10 poäng bakom Palmeiras. Man är väldigt nära på att vara säkra på spel i Copa Libertadores nästa säsong men helt klart är det inte och det är nog den platsen man spelar för idag.

Bortalaget Palmeiras

Palmeiras kan ta viktiga steg mot en titelseger om man vinner idag och tar tre poäng. Man är sex poäng före tvåan Santos på andraplats och med bara fyra matcher kvar så har man verkligen allt i sina egna händer.

Den här matchen är nog den svåraste av de matcher som återstår i schemat. Så om man ser det i det ljuset så är ett oavgjort resultat inte alls illa för Palmeiras .

Så här tänker vi

Med tanke på att alla känner till Atletico Minieiros starka hemmaform och att Palmeiras bör vara nöjda med minst oavgjort gör att vi spelar Oavgjort till oddset 3.10 hos NordicBet

Vi spelar: X hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar