Åtvidaberg vs Värnamo – Superettan

Åtvidaberg vs VärnamoBåde Åtvidaberg såväl som Värnamo vill i dagens match stänga gapet upp till serieledarna. Detta blir nog en målrik tillställning.

Åtvidabergs dåliga säsong förra året gjorde att man kom sist i Allsvenskan och flyttades ner till Superettan. Dom lyckades bara ta 15p på 30 matcher och det är på tok för dåligt. Och deras förhoppning om ett snabbt återtåg till Allsvenskan ser just nu inte alltför ljust ut. De är dock inte i någon dålig form med fem vunna matcher men att starta med två förluster och en oavgjord match var nog inte en inledning de hade hoppats på.

Detta placerar dom just nu på en sjätte plats i tabellen med 13 inspelade poäng av 27 möjliga. En vinst idag kan göra att dom når femte platsen men en förlust kan skicka ner dom till 11de plats. En viktig match således.

Värnamo hade precis som Åtvidaberg en ganska dålig inledning med en förlust och en oavgjord men sedan dess spelat stabilt en längre tid och bara förlorat en match av sju.

Tidigare matcher mellan dessa två lag har varit målrika tillställningar. Fyra matcher har spelats med minst 3 gjorda mål och därför spelar vi Över 2.5 mål till oddset 2.1 hos Comeon.

Vi spelar: Över 2.5 mål

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com