Åtvidaberg vs Värnamo – Superettan

Åtvidaberg vs VärnamoBåde Åtvidaberg såväl som Värnamo vill i dagens match stänga gapet upp till serieledarna. Detta blir nog en målrik tillställning.

Åtvidabergs dåliga säsong förra året gjorde att man kom sist i Allsvenskan och flyttades ner till Superettan. Dom lyckades bara ta 15p på 30 matcher och det är på tok för dåligt. Och deras förhoppning om ett snabbt återtåg till Allsvenskan ser just nu inte alltför ljust ut. De är dock inte i någon dålig form med fem vunna matcher men att starta med två förluster och en oavgjord match var nog inte en inledning de hade hoppats på.

Detta placerar dom just nu på en sjätte plats i tabellen med 13 inspelade poäng av 27 möjliga. En vinst idag kan göra att dom når femte platsen men en förlust kan skicka ner dom till 11de plats. En viktig match således.

Värnamo hade precis som Åtvidaberg en ganska dålig inledning med en förlust och en oavgjord men sedan dess spelat stabilt en längre tid och bara förlorat en match av sju.

Tidigare matcher mellan dessa två lag har varit målrika tillställningar. Fyra matcher har spelats med minst 3 gjorda mål och därför spelar vi Över 2.5 mål till oddset 2.1 hos Comeon.

Vi spelar: Över 2.5 mål

Lämna en kommentar