Bala Town vs AIK – Europa League

Hemmalaget Bala Town

Bala Town vs AIKNär man möttes på bortaplan förra veckan I Sverige gick matchen som förväntat till AIKs fördel. Matchen slutade 2-0 och förmodligen är inte Bala Town alltför besvikna på det resultatet med tanke på att dom var väldigt nederlagstippade inför matchen.

Idag måste man åka till en annan stadium i Rhyl men man kommer förmodligen trots det ha ordentligt uppbackning från sina hemmafans. Speciellt nu när Walesisk fotboll firat så stora framgångar som man har gjort nere i Frankrike med sitt landslag. Nu har inte ligan startat upp ännu och det dröjer ytterligare 6 veckor innan matchspel i ligan. Så laget kan vara ur form av den orsaken också.

Bortalaget AIK

AIK är det lag som ska dominera dagens match och är säkert inte alls uppstressade över Bala Town och det motstånd man förväntas få. Man har också spelat några vänskapsmatcher under tiden för att hålla igång spelformen.

Förra året nådda man 3de rundan i Europa League och målet i år är att komma ännu bättre. Så om man bara kan bibehålla trycket mot Bala Town kommer det bli svårt för dagens värdar att vinna med mer än 2 mål.

Så här tänker vi

AIK behöver inte ösa på utan bara kontrollera matchen. Bala Town behöver ösa på men har både spelledigt just och man saknar också den offensiva kraften så därför spelar vi Under 2.5 mål till oddset 2.2  hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com