Bala Town vs AIK – Europa League

Hemmalaget Bala Town

Bala Town vs AIKNär man möttes på bortaplan förra veckan I Sverige gick matchen som förväntat till AIKs fördel. Matchen slutade 2-0 och förmodligen är inte Bala Town alltför besvikna på det resultatet med tanke på att dom var väldigt nederlagstippade inför matchen.

Idag måste man åka till en annan stadium i Rhyl men man kommer förmodligen trots det ha ordentligt uppbackning från sina hemmafans. Speciellt nu när Walesisk fotboll firat så stora framgångar som man har gjort nere i Frankrike med sitt landslag. Nu har inte ligan startat upp ännu och det dröjer ytterligare 6 veckor innan matchspel i ligan. Så laget kan vara ur form av den orsaken också.

Bortalaget AIK

AIK är det lag som ska dominera dagens match och är säkert inte alls uppstressade över Bala Town och det motstånd man förväntas få. Man har också spelat några vänskapsmatcher under tiden för att hålla igång spelformen.

Förra året nådda man 3de rundan i Europa League och målet i år är att komma ännu bättre. Så om man bara kan bibehålla trycket mot Bala Town kommer det bli svårt för dagens värdar att vinna med mer än 2 mål.

Så här tänker vi

AIK behöver inte ösa på utan bara kontrollera matchen. Bala Town behöver ösa på men har både spelledigt just och man saknar också den offensiva kraften så därför spelar vi Under 2.5 mål till oddset 2.2  hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar