Basel vs Grasshopper – Schweich Super League

Grasshopper behöver ta 3 poäng I dag för att kunna kvalificera sig till Europa League nästa år. Men Basel är ett starkt och svårslaget lag. Som vanligt dominerar Basel ligan i år igen och har redan vunnit Super League titeln. Detta är 7de gången som de vinner i rad och de visar inte på några tecken att inte fortsätta dominera kommande år heller.

De leder med 17 poäng före tvåan Young Boys och har tagit 5 fler poäng än under motsvarande period förra året. Och istället för att de andra lagen skulle närma sig så ökar istället FC Basel distansen mot de andra lagen.

Hemma är FC Basel än mer svårslagna och tar ännu fler poäng där. 12 matcher hemma som har resulterat i poäng och 8 vunna matcher säger allt.

Grasshoppers säsong är ett misslyckande då de också är det lag som har flest segrar i ligan så väntar sig fansen alltid bra resultat från Grasshoppers. Men i år har dom bara 2 segrar över 11 matcher och det är katastrof. Vilket gör att deras spel i Europa League är i fara.

Grasshoppers som har förlorat de senaste 6 bortamatcherna lär göra det idag igen och till oddset 1.85 hos Redbet för Basel att vinna så slår vi till med en enkel seger.

Vi spelar: Seger för FC Basel, 1.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com