Basel vs Grasshopper – Schweich Super League

Grasshopper behöver ta 3 poäng I dag för att kunna kvalificera sig till Europa League nästa år. Men Basel är ett starkt och svårslaget lag. Som vanligt dominerar Basel ligan i år igen och har redan vunnit Super League titeln. Detta är 7de gången som de vinner i rad och de visar inte på några tecken att inte fortsätta dominera kommande år heller.

De leder med 17 poäng före tvåan Young Boys och har tagit 5 fler poäng än under motsvarande period förra året. Och istället för att de andra lagen skulle närma sig så ökar istället FC Basel distansen mot de andra lagen.

Hemma är FC Basel än mer svårslagna och tar ännu fler poäng där. 12 matcher hemma som har resulterat i poäng och 8 vunna matcher säger allt.

Grasshoppers säsong är ett misslyckande då de också är det lag som har flest segrar i ligan så väntar sig fansen alltid bra resultat från Grasshoppers. Men i år har dom bara 2 segrar över 11 matcher och det är katastrof. Vilket gör att deras spel i Europa League är i fara.

Grasshoppers som har förlorat de senaste 6 bortamatcherna lär göra det idag igen och till oddset 1.85 hos Redbet för Basel att vinna så slår vi till med en enkel seger.

Vi spelar: Seger för FC Basel, 1.

Lämna en kommentar