Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid – Champions League

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Efter vinteruppehållet kom Bayer Leverkusen inte till sin fulla rätt och man förlorade två matcher av tre möjliga men vinsten över Augsburg med 3-1 gör att man nu har två raka vinster att bygga vidare på. Bayer Leverkusen kom tvåa i gruppen bakom ettan Monaco och man vann över både Tottenham Spurs och Monaco men därefter spelade man bara oavgjorda matcher.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sista matchen spelades mot Monaco och den vinsten tog dem förbi Tottenham och upp på en andraplats. På hemmaplan är man inte så starka och man har bara vunnit fyra matcher av åtta möjliga.

Bortalaget Atletico Madrid

Med tanke på hur Bayer Leverkusen levererar på hemmaplan kommer nog den uppmärksamma Diego Simeone att vara klar med sin taktik. Men han kommer troligen missa spelarna Jan Oblak, Juanfran och Diego Godin i den här matchen.

Atletico Madrid är inte heller dem i någon speciellt bra form för tillfället men deras seger över Sporting Gijon med 4-1 kan ha vänt trenden.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som vinner matchen och kanske är det övervikt på Atletico Madrid men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar