Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid – Champions League

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Efter vinteruppehållet kom Bayer Leverkusen inte till sin fulla rätt och man förlorade två matcher av tre möjliga men vinsten över Augsburg med 3-1 gör att man nu har två raka vinster att bygga vidare på. Bayer Leverkusen kom tvåa i gruppen bakom ettan Monaco och man vann över både Tottenham Spurs och Monaco men därefter spelade man bara oavgjorda matcher.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sista matchen spelades mot Monaco och den vinsten tog dem förbi Tottenham och upp på en andraplats. På hemmaplan är man inte så starka och man har bara vunnit fyra matcher av åtta möjliga.

Bortalaget Atletico Madrid

Med tanke på hur Bayer Leverkusen levererar på hemmaplan kommer nog den uppmärksamma Diego Simeone att vara klar med sin taktik. Men han kommer troligen missa spelarna Jan Oblak, Juanfran och Diego Godin i den här matchen.

Atletico Madrid är inte heller dem i någon speciellt bra form för tillfället men deras seger över Sporting Gijon med 4-1 kan ha vänt trenden.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som vinner matchen och kanske är det övervikt på Atletico Madrid men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com