Bayer Leverkusen vs Ferencvaros – Speltips Europa League åttondelsfinal

Bayer LeverkBayer Leverkusen speltips Europa League vs Ferencvarosusen går tungt i Bundesliga och ligger på nionde plats efter 23 omgångar. Men de kliver in som solklara favoriter inför åttondelsfinalen av Europa League mot ungerska Ferencvaros. Leverkusen har fördel av hemmaplan i första mötet men har inte presterat som förra säsongen. Kan de ta en seger som förväntat mot ungerska Ferencvaros som givetvis leder Nemzeti Banjoksåg I utan några problem med 14 poängs marginal till tvåan.

Datum: 9 mars 2023
Avspark: 18:45
Arena: BayArena (Leverkusen)

Hämta en oddsbonous hos Betsson och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bayer Leverkusen har ett enormt favoritskap

Tyska Bayer Leverkusen ligger nia i Bundesliga men ska inte ha några problem att ta sig vidare till kvartsfinal i Europa League. Deras åttondelsfinal blev helt klart dramatisk då laget först förlorade mot Monaco i första matchen med 2-3. Men de lyckades vinna med 3-2 borta i Monaco och kunde sedan vinna efter straffläggning. Det lär inte bli lika dramatiskt i åttondelsfinalen.

Ferencvaros vann sin grupp

Den ungerska dominanten vann sin grupp före Röda Stjärnan, Monaco och Trazonspor. Därmed slapp de Play Off men det lär inte hjälpa dem när Bayer Leverkusen står för motståndet. Ferencvaros har tagit 50 poäng på 22 matcher i den inhemska ligan men oddsen hos svensk betting håller de som klara underdogs. Frågan är om de har någon chans att hota Bayer Leverkusen?

Leverkusen vinner komfortabelt

Även om Ferencvaros var en positiv överraskning i gruppspelet och vann sin grupp tror vi att de får det tufft att vinna detta möte. Men större under har skett fast vi tror inte det blir så den här gången. Därför väljer vi att spela Leverkusen som segrare till oddset 1,33 hos Betsson. 

Vårt speltips: Bayer Leverkusen vinner mot Ferencvaros till oddset 1,33 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonous hos Betsson och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller