Bayer Leverkusen vs Werder Bremen – DFB-pokal

Kvartsfinal i Tyska Cupen eller DFB-pokal förgyller tisdagskvällen på bästa sätt när Bayer Leverkusen drabbar samman medArena Bayer Leverkusen Werder Bremen i en spännande slutspelsmatch. Leverkusen har gjort en imponerande säsong hittills och ligger för närvarande på andra plats i Bundesliga. Nu möter man Werder Bremen som haft en tuffare säsong med en 15:e plats men i cupen är det andra villkor som gäller. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din bonus på 100% upp till 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har imponerat rejält under säsongen med sin fina fotboll. Resultaten har inte väntat på sig utan Leverkusen har bara förlorat en match på de 24 senaste och den kom mot serieledande och överlägsna Bayern München som bara ångar på sin vanliga tyska segermaskin. Leverkusen får i alla fall trösta sig med att en andraplats är långt över var alla experter och fans hade förväntat sig och dessutom är man i allra högsta grad inblandad i de ädlare valörerna i DBF-pokal.

Bortalaget Werder Bremen

Werder Bremens säsong får inte fansen på Weserstadion att skrika ut sin glädje. Den historiskt starka klubben har flera liga- och cuptitlar men att ligga 3 poäng från nedflyttning är en mardröm sällan skådat för den anrika föreningen. Nu har man chansen att rädda säsongen om man skulle lyckas skrälla sig förbi Leverkusen och ta sig till semifinal i cupen. Vi tror dock inte att så blir fallet utan Werder Bremen får vara nöjda att de tagit sig så här långt.

Så här tänker vi:

Leverkusen har betydligt större självförtroende, fördel av hemmaplan och dessutom ett starkare lag. Även om det är cupen och allt kan hända känns Leverkusen så pass starka i år att vi tror att Leverkusen vinner matchen till oddset 1,52 hos ComeOn.

Vårt speltips: Bayer Leverkusen vinner mot Werder Bremen till oddset 1,52 hos ComeOn

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com