Bayer Leverkusen vs Werder Bremen – DFB-pokal

Kvartsfinal i Tyska Cupen eller DFB-pokal förgyller tisdagskvällen på bästa sätt när Bayer Leverkusen drabbar samman medArena Bayer Leverkusen Werder Bremen i en spännande slutspelsmatch. Leverkusen har gjort en imponerande säsong hittills och ligger för närvarande på andra plats i Bundesliga. Nu möter man Werder Bremen som haft en tuffare säsong med en 15:e plats men i cupen är det andra villkor som gäller. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din bonus på 100% upp till 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har imponerat rejält under säsongen med sin fina fotboll. Resultaten har inte väntat på sig utan Leverkusen har bara förlorat en match på de 24 senaste och den kom mot serieledande och överlägsna Bayern München som bara ångar på sin vanliga tyska segermaskin. Leverkusen får i alla fall trösta sig med att en andraplats är långt över var alla experter och fans hade förväntat sig och dessutom är man i allra högsta grad inblandad i de ädlare valörerna i DBF-pokal.

Bortalaget Werder Bremen

Werder Bremens säsong får inte fansen på Weserstadion att skrika ut sin glädje. Den historiskt starka klubben har flera liga- och cuptitlar men att ligga 3 poäng från nedflyttning är en mardröm sällan skådat för den anrika föreningen. Nu har man chansen att rädda säsongen om man skulle lyckas skrälla sig förbi Leverkusen och ta sig till semifinal i cupen. Vi tror dock inte att så blir fallet utan Werder Bremen får vara nöjda att de tagit sig så här långt.

Så här tänker vi:

Leverkusen har betydligt större självförtroende, fördel av hemmaplan och dessutom ett starkare lag. Även om det är cupen och allt kan hända känns Leverkusen så pass starka i år att vi tror att Leverkusen vinner matchen till oddset 1,52 hos ComeOn.

Vårt speltips: Bayer Leverkusen vinner mot Werder Bremen till oddset 1,52 hos ComeOn

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com