Bayern München vs Arsenal – Champions Cup

Hemmalaget Bayern München

Champions Cup som startar på tisdag och går av stapeln i Kina med en första match mellan AC Milan och Borussia Dortmund medan turneringens andra match spelas i Shanghai mellan två gamla rivaler från förr. Bayern München visade ingen nåd i deras första vänskapsmatch för säsongen när de slog Erlangen-Bruck med hela 9-1 under förra helgen. Nu växlar dem upp ordentligt i sina förberedelser och kommer att möta Arsenal, AC Milan, Chelsea samt Inter Milan.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Bundesligasegrarna har inte tagit med sig något ungdomslag till turneringen heller utan de kommer med spelare såsom Robert Lewandowski, Thomas Müller, Mats Hummels och Arjen Robben för att nämna några av lagets vassa spelare.

Bortalaget Arsenal

Förmodligen är Arsenal trötta vid blotta åsynen av Bayern Münchens namn eftersom dem ständigt och jämt blir utslagna i Champions League av de tyska giganterna. Den senaste av raden förluster kom tidigare i år när de förlorade med totalt 10-2 och blev riktigt förödmjukade. Totalt i matcher står det 5-1 till tyskarna så man får nog anta att det inte är Arsene Wengers favoritmotståndare. Arsenal har lämnat några av sina stjärnor hemma som till exempel Kieran Gibbs, Mathieu Debuchy men har å andra sidan tagit med sig den nya stjärnan Alexandre Lacazette tillsammans med sin franska anfallskollega Giroud.

Så här tänker vi

Vem vinner matchen? Bayern München är de stora favoriterna sett till tidigare matcher men vi har valt att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com