Bayern München vs Arsenal – Champions Cup

Hemmalaget Bayern München

Champions Cup som startar på tisdag och går av stapeln i Kina med en första match mellan AC Milan och Borussia Dortmund medan turneringens andra match spelas i Shanghai mellan två gamla rivaler från förr. Bayern München visade ingen nåd i deras första vänskapsmatch för säsongen när de slog Erlangen-Bruck med hela 9-1 under förra helgen. Nu växlar dem upp ordentligt i sina förberedelser och kommer att möta Arsenal, AC Milan, Chelsea samt Inter Milan.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Bundesligasegrarna har inte tagit med sig något ungdomslag till turneringen heller utan de kommer med spelare såsom Robert Lewandowski, Thomas Müller, Mats Hummels och Arjen Robben för att nämna några av lagets vassa spelare.

Bortalaget Arsenal

Förmodligen är Arsenal trötta vid blotta åsynen av Bayern Münchens namn eftersom dem ständigt och jämt blir utslagna i Champions League av de tyska giganterna. Den senaste av raden förluster kom tidigare i år när de förlorade med totalt 10-2 och blev riktigt förödmjukade. Totalt i matcher står det 5-1 till tyskarna så man får nog anta att det inte är Arsene Wengers favoritmotståndare. Arsenal har lämnat några av sina stjärnor hemma som till exempel Kieran Gibbs, Mathieu Debuchy men har å andra sidan tagit med sig den nya stjärnan Alexandre Lacazette tillsammans med sin franska anfallskollega Giroud.

Så här tänker vi

Vem vinner matchen? Bayern München är de stora favoriterna sett till tidigare matcher men vi har valt att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar