Bayern München vs Atletico Madrid

Europa, Champions League. Spelstopp 20:45, 2016-05-03.levandovski1

Äntligen är det dags igen! Nu ska det avgöras! Pallar Atletico Madrid för det hårda tycket som förväntas bli på Allianz Arena? Eller blir det favorittippade Bayern som ändå tar sig till final? Ikväll får vi svaret, spännande värre!

Spela hos Betsson, 100% bonus vid din första insättning upp till 500 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Som vanligt är det oklart om Ribery kommer att vara med och spela pga. fortsatta skadebekymmer. Inga konstigheter egentligen, man börjar bli van. Inget nytt att rapportera angående läget i Atletico. Ser ut att mönstra bästa tänkbara elva. Inget av lagen dras heller med några avstängningar inför detta möte.

Speltips

Har svårt att se att Bayern kommer hålla igen i den här matchen. Vissa taktiska direktiv har Pep säkert tagit fram, men jag tror ändå att det blir åka av! Dock är det väldigt viktigt att man håller tätt bakåt, resultatet 2-1 skulle betyda att Bayern är utslagna helt enkelt. Gör Atletico ett mål framåt kommer vi naturligtvis få se en extremoffensiv från Bayern sida.

Mot bakgrund till det jag just har sagt tänker jag lägga mitt spel på över 10,5 hörnor totalt i matchen. I förra mötet mellan lagen gjordes det 10 hörnor, fem från vardera lagen. Men jag tror att det kommer bli mer än så idag. Jag anar att det kommer bli full fart redan från avspark, åtminstone från Bayerns sida. Där inte sagt att jag inte tror att det kommer finnas lägen för Atletico att gå framåt, för det tror jag. Atletico kommer säkert också få sina hörnor i matchen, var så säkra. Med Bayerns offensiva fotboll kommer det förmodligen finnas utrymme för Atletico att gå på kontringar. Och det kommer de också göra när tillfälle ges! Dagens spel hamnar alltså på över 10,5 hörnor tot. i matchen till 2 ggr såsen hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Jag spelar antal hörnor efter fulltid: över 10,5 hörnor totalt

Lämna en kommentar