Bayern München vs Atletico Madrid

Europa, Champions League. Spelstopp 20:45, 2016-05-03.levandovski1

Äntligen är det dags igen! Nu ska det avgöras! Pallar Atletico Madrid för det hårda tycket som förväntas bli på Allianz Arena? Eller blir det favorittippade Bayern som ändå tar sig till final? Ikväll får vi svaret, spännande värre!

Spela hos Unibet, 200% bonus vid din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Som vanligt är det oklart om Ribery kommer att vara med och spela pga. fortsatta skadebekymmer. Inga konstigheter egentligen, man börjar bli van. Inget nytt att rapportera angående läget i Atletico. Ser ut att mönstra bästa tänkbara elva. Inget av lagen dras heller med några avstängningar inför detta möte.

Speltips

Har svårt att se att Bayern kommer hålla igen i den här matchen. Vissa taktiska direktiv har Pep säkert tagit fram, men jag tror ändå att det blir åka av! Dock är det väldigt viktigt att man håller tätt bakåt, resultatet 2-1 skulle betyda att Bayern är utslagna helt enkelt. Gör Atletico ett mål framåt kommer vi naturligtvis få se en extremoffensiv från Bayern sida.

Mot bakgrund till det jag just har sagt tänker jag lägga mitt spel på över 10,5 hörnor totalt i matchen. I förra mötet mellan lagen gjordes det 10 hörnor, fem från vardera lagen. Men jag tror att det kommer bli mer än så idag. Jag anar att det kommer bli full fart redan från avspark, åtminstone från Bayerns sida. Där inte sagt att jag inte tror att det kommer finnas lägen för Atletico att gå framåt, för det tror jag. Atletico kommer säkert också få sina hörnor i matchen, var så säkra. Med Bayerns offensiva fotboll kommer det förmodligen finnas utrymme för Atletico att gå på kontringar. Och det kommer de också göra när tillfälle ges! Dagens spel hamnar alltså på över 10,5 hörnor tot. i matchen till 2 ggr såsen hos Unibet. Lycka till vid rygg!

Jag spelar antal hörnor efter fulltid: över 10,5 hörnor totalt

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com