Bayern München vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga

Hemmalaget Bayern München

Bayern München är tillbaka i storform och när man talar om Bayern Münchens storform betyder det att man är fullständigt dominant. Inom loppet av tre veckor har man tagit sig till kvartsfinalen i Champions League med ett resultat på totalt 10-2 mot motståndarna Arsenal.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Därefter har man också tagit sig vidare till DFB Pokal cupen genom en 3-0 vinst över Schalke 04 och de två matcher man har spelat i Bundesliga har man vunnit båda med 2-0.

Bortalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurts form är diametralt annorlunda jämfört med Bayern Münchens. Även om man har genomgått en total omdaning efter att man nästan inte överlevde förra årets nedflyttningsstrid. Eintracht Frankfurt kommer till den här matchen efter att ha förlorat fyra raka matcher i Bundesliga, 3-0 mot Bayer Leverkusen, 2-0 Ingolstadt, 2-0 Hertha Berlin och 2-1 mot Freiburg. Som tur är för dem så har starten på årets säsong sett till att man faktiskt fortfarande är på plats 6 i ligan. I dagens match måste de fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Självklart kan inte Eintracht Frankfurt rubba jättarna från Bavaria så vi väljer att spela Vinst för Bayern München och Under 3.5 mål till oddset 2.15 hos NordicBet

Vårt speltips: Vinst för Bayern München och Under 3.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com