Bayern München vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga

Hemmalaget Bayern München

Bayern München är tillbaka i storform och när man talar om Bayern Münchens storform betyder det att man är fullständigt dominant. Inom loppet av tre veckor har man tagit sig till kvartsfinalen i Champions League med ett resultat på totalt 10-2 mot motståndarna Arsenal.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Därefter har man också tagit sig vidare till DFB Pokal cupen genom en 3-0 vinst över Schalke 04 och de två matcher man har spelat i Bundesliga har man vunnit båda med 2-0.

Bortalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurts form är diametralt annorlunda jämfört med Bayern Münchens. Även om man har genomgått en total omdaning efter att man nästan inte överlevde förra årets nedflyttningsstrid. Eintracht Frankfurt kommer till den här matchen efter att ha förlorat fyra raka matcher i Bundesliga, 3-0 mot Bayer Leverkusen, 2-0 Ingolstadt, 2-0 Hertha Berlin och 2-1 mot Freiburg. Som tur är för dem så har starten på årets säsong sett till att man faktiskt fortfarande är på plats 6 i ligan. I dagens match måste de fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Självklart kan inte Eintracht Frankfurt rubba jättarna från Bavaria så vi väljer att spela Vinst för Bayern München och Under 3.5 mål till oddset 2.15 hos NordicBet

Vårt speltips: Vinst för Bayern München och Under 3.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar