Bayern München vs Liverpool – Champions League

De båda giganterna och femfaldiga vinnarna av turneringen Bayern München och Liverpool drabbar samman i andra åttondelsfinalen mellan lagen. Efter att första mötet slutat 0-0 är det knapp fördel för hemmalaget som dock vet att ett insläppt mål kan bli ödesdigert. Två formstarka lag gör upp på Allianz Arena i München.

Hemmalaget Bayern München

FC Bayern har verkligen vaknat till liv och har hämtat ikapp avståndet till Dortmund och faktiskt gått om tack vare målskillnad. Laget har fem raka segrar i Bundesliga och med tanke på Dortmunds kollaps (de gulsvarta har tappat en 13-poängs-ledning) ser titeln återigen ut att hamna i München. I Champions League är kvartsfinalen inte allt för långt borta med tanke på att laget hade full kontroll i första mötet på Anfield. Tyskarna hade inga problem med att stänga de offensiva hoten från Liverpool och verkade nöjda med att få med sig 0-0 inför returen. Laget lär vilja fira extra mycket med tanke på att det är Manuel Neuers match nummer 100 i Champions League. Håll också ett öga på Robert Lewandowski som är lagets bäste målskytt under säsongen.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har inte imponerat på bortaplan i Champions League då laget förlorade samtliga bortamatcher i gruppspelet. Laget kan visserligen stoltsera att man är obesegrade i tio matcher men samtidigt har hälften av dessa varit oavgjorda. Poängtappen har gjort att Liverpool tappat en trygg ledning till City och numera ligger bakom Manchester-klubben i tabellen. Frågan är dock hur mycket laget bryr sig om Champions League med tanke på att laget har chansen att vinna ligan för första gången sedan 1989/90. Håll koll på Sané som är i galen målform och självklart blir egyptiern Mohamed Salah också livsfarlig i omställningsspelet.

Så här tänker vi

Senaste mötet slutade 0-0 och bortalaget har haft det tufft med målskyttet på sistone. Under två raka bortamatcher har Liverpool blivit nollade och inte mycket talar för att man satsar offensivt på Allianz Arena. Visst är Bayern starka offensivt, framförallt på hemmaplan, men mycket talar för att det blir en målsnål historia återigen. Vi väljer därför att spela under 2,5 mål till odset 2,05 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Bayern München och Liverpool till oddset 2,05 hos Bethard.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com