Bayern München vs RB Leipzig – Bundesliga

Hemmalaget Bayern München

Bayern München hade faktiskt svårt att bryta ner försvaret hos bottenlaget Darmstadt 98 trots att man var totalt dominanta i sitt bollinnehav förra söndagen. Bayern München hade några chanser men till slut fick man lita på en frispark av Douglas Costa som gjorde mål och Bayern München fick med sig tre poäng från den matchen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med de tre poängen så återtog man ledningen i Bundesliga på målskillnad mot tvåan dagens motståndare och nykomlingar i ligan RB Leipzig.

Bortalaget RB Leipzig

Tränaren Ralph Hasenhüttl var säkert nöjd när hans RB Leipzig tog sig vinnande ur sin senaste match då matchen dessförinnan var en förlust med 1-0 på bortaplan. RB Leipzig dominerade över hela spelfältet och vann övertygande med 2-0 mot Hertha Berlin förra söndagen. RB Leipzig har haft en otrolig säsong och man har ett rekord för nykomlingar i ligan så det är riktigt bra gjort.

RB Leipzigs spel påminner på många sätt om förra årets Leicester och kanske har man också blivit inspirerade av dem. Men dagens match är viktigt om man vill vinna Bundesliga.

Så här tänker vi

En riktig höjdmatch som vi kommer att få se. Vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com