Bayern München vs RB Leipzig – Bundesliga

Hemmalaget Bayern München

Bayern München hade faktiskt svårt att bryta ner försvaret hos bottenlaget Darmstadt 98 trots att man var totalt dominanta i sitt bollinnehav förra söndagen. Bayern München hade några chanser men till slut fick man lita på en frispark av Douglas Costa som gjorde mål och Bayern München fick med sig tre poäng från den matchen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med de tre poängen så återtog man ledningen i Bundesliga på målskillnad mot tvåan dagens motståndare och nykomlingar i ligan RB Leipzig.

Bortalaget RB Leipzig

Tränaren Ralph Hasenhüttl var säkert nöjd när hans RB Leipzig tog sig vinnande ur sin senaste match då matchen dessförinnan var en förlust med 1-0 på bortaplan. RB Leipzig dominerade över hela spelfältet och vann övertygande med 2-0 mot Hertha Berlin förra söndagen. RB Leipzig har haft en otrolig säsong och man har ett rekord för nykomlingar i ligan så det är riktigt bra gjort.

RB Leipzigs spel påminner på många sätt om förra årets Leicester och kanske har man också blivit inspirerade av dem. Men dagens match är viktigt om man vill vinna Bundesliga.

Så här tänker vi

En riktig höjdmatch som vi kommer att få se. Vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar