Belgien vs Estland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Belgien

belgien-vs-estlandBelgien hade hoppats på att man skulle kunnat ha tagit fördel av att Nederländerna är inne i en formsvacka när man möttes i en vänskapsmatch nyligen.  Men matchen blev oavgjord och det kan man inte vara nöjd med om man betänker vilken bra form Belgien är i, vilka spelare som spelar i det belgiska landslaget och den usla form Nederländerna är i.

Tur för Belgien att detta bara var en vänskapsmatch och därmed är deras facit från tävlingsmatcher intakt. Tittar man på tävlingsmatcher i VM kvalet har man vunnit över Cypern, Gibraltar och Bosnien och de har gjort hela 13 mål på de matcherna och inte släppt in några mål alls.

Bortalaget Estland

Man kan nästan utgå från att Estland kommer parkera bussen utanför målområdet och försöka slippa undan detta möte utan att se allt för bortspelade.

Man förlorade mot Grekland med 2-0 och det innebär att man har förlorat 2 matcher och en vinst. Vinsten kom mot lilleputt nationen Gibraltar. I de matcher man förlorade släppte man in hela sju mål. Men värst spelar Estland på bortaplan och man har förlorat fem matcher av sex möjliga på just bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror inte Estland har skuggan av en chans i den här matchen utan spelar Vinst för Belgien -3 Mål till oddset 1.87 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Belgien -3 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com