Belgien vs Estland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Belgien

belgien-vs-estlandBelgien hade hoppats på att man skulle kunnat ha tagit fördel av att Nederländerna är inne i en formsvacka när man möttes i en vänskapsmatch nyligen.  Men matchen blev oavgjord och det kan man inte vara nöjd med om man betänker vilken bra form Belgien är i, vilka spelare som spelar i det belgiska landslaget och den usla form Nederländerna är i.

Tur för Belgien att detta bara var en vänskapsmatch och därmed är deras facit från tävlingsmatcher intakt. Tittar man på tävlingsmatcher i VM kvalet har man vunnit över Cypern, Gibraltar och Bosnien och de har gjort hela 13 mål på de matcherna och inte släppt in några mål alls.

Bortalaget Estland

Man kan nästan utgå från att Estland kommer parkera bussen utanför målområdet och försöka slippa undan detta möte utan att se allt för bortspelade.

Man förlorade mot Grekland med 2-0 och det innebär att man har förlorat 2 matcher och en vinst. Vinsten kom mot lilleputt nationen Gibraltar. I de matcher man förlorade släppte man in hela sju mål. Men värst spelar Estland på bortaplan och man har förlorat fem matcher av sex möjliga på just bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror inte Estland har skuggan av en chans i den här matchen utan spelar Vinst för Belgien -3 Mål till oddset 1.87 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Belgien -3 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar