Belgien vs Italien – EM

Hemmalaget Belgien

Graziano Pellè in action for ItalyPå pappret kanske det starkaste laget och med spelare som nu börjar komma i sin bästa ålder ser det riktigt lovande ut för Belgien och kanske har dom nått stort på gång i årets turnering.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelare som Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Dries Martens, Axel Witsel och Radja Naingollan kan förmodligen ta en plats i vilket landslag som helst om det var tillåtet och de anses vara världstjärnor av hög klass. De är till och med så bra att man inte kommer sakna sin kapten Vincent Kompany speciellt mycket.

Man har många gånger sagt att dagens Belgiska landslag är framtidens lag och i och med den här turneringen är det upp till bevis. Nu tippar alla dom som favoriter att bli årets segrare.

Spelet mot Norge och seger med 3-2  såg bra ut även om det resultatmässigt blev lite tajt. Lukaku öppnade målskyttet och efter 50 minuter stod det 2-1 till Norge. Men detta spelade ingen roll för Belgarna som till slut vann med 3-2.

Bortalaget Italien

Italien är raka motsatsen mot Belgien och är ett ålderstiget lag utan ungdom eller fart. Nu är det en del grånande legender som skall ta Italien så långt det kan gå.

De har också svårt att göra mål och har bara nätat 15 gånger på 11 matcher och det med motstånd som Malta, Bulgarien, Azerbajan, Skottland och Finland. Lag som dom lätt skulle kunna ha gjort många fler mål på när dom var som bäst.

Så här tänker vi

På pappret är den här matchen klar men det ska spelas om det också. Vi tror dock på Seger för Belgien och speler 1a till oddset 2.50 hos Betsafe.com

Vi spelar: 1a seger för Belgien hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar