Belgien vs Italien – EM

Hemmalaget Belgien

Graziano Pellè in action for ItalyPå pappret kanske det starkaste laget och med spelare som nu börjar komma i sin bästa ålder ser det riktigt lovande ut för Belgien och kanske har dom nått stort på gång i årets turnering.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelare som Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Dries Martens, Axel Witsel och Radja Naingollan kan förmodligen ta en plats i vilket landslag som helst om det var tillåtet och de anses vara världstjärnor av hög klass. De är till och med så bra att man inte kommer sakna sin kapten Vincent Kompany speciellt mycket.

Man har många gånger sagt att dagens Belgiska landslag är framtidens lag och i och med den här turneringen är det upp till bevis. Nu tippar alla dom som favoriter att bli årets segrare.

Spelet mot Norge och seger med 3-2  såg bra ut även om det resultatmässigt blev lite tajt. Lukaku öppnade målskyttet och efter 50 minuter stod det 2-1 till Norge. Men detta spelade ingen roll för Belgarna som till slut vann med 3-2.

Bortalaget Italien

Italien är raka motsatsen mot Belgien och är ett ålderstiget lag utan ungdom eller fart. Nu är det en del grånande legender som skall ta Italien så långt det kan gå.

De har också svårt att göra mål och har bara nätat 15 gånger på 11 matcher och det med motstånd som Malta, Bulgarien, Azerbajan, Skottland och Finland. Lag som dom lätt skulle kunna ha gjort många fler mål på när dom var som bäst.

Så här tänker vi

På pappret är den här matchen klar men det ska spelas om det också. Vi tror dock på Seger för Belgien och speler 1a till oddset 2.50 hos Betsafe.com

Vi spelar: 1a seger för Belgien hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com