Belgien vs Kanada – Speltips VM 2022

VKevin de Bruyne Speltips VM 2022M-trean från 2018 inleder VM genom en lurig match mot Kanada. Belgarna har dock inte samma slagkraftiga lag som vid förra VM men de är ändå favoriter mot Kanada. Lukaku kommer inte till spel och samtidigt går det inte att komma ifrån att Eden Hazard inte varit ordinarie i Real Madrid sedan flytten från Chelsea. Nu är frågan om ett sargat Belgien kan ta de poäng som krävs mot Kanada? Det blir hur som helst en spännande match.

Datum: 23 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: J Sikazwe (Zambia)

Hämta en bonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Belgien hoppas och kunna få en fin start

Belgien är favoriter att vinna gruppen men Kanada ska inte underskattas. Laget slutade trea i förra VM och hoppas nu kunna gå långt igen. Med tanke på att Romelu Lukaku missar de två första matcherna och att Eden Hazard är helt ur slag står hoppet till Kevin de Bruyne. Mittfältaren har haft en in höst i Manchester City och är den som ska göra det för belgarna. Har han en bra match blir det tufft för Kanada.

Kanada vann sin kvalgrupp

Kanada hade det roligt i kvalet då de vann gruppen före både USA och Mexiko. Det är en nation som vunnit mycket i ishockey men inte haft några framgångar på fotbollsplanen. Lagets stora stjärna är Alphonso Davies som varit oerhört stark i Bayern München under hösten. Honom måste Belgien se upp med om de ska hålla tätt i deras första match i VM 2022.

Finns utrymme för en skräll

Även om Belgien är favoriter ska Kanada inte underskattas. Kanadensarna har gjort det bra och har ett bra kollektiv samt spets. Vi tror att de kommer att kunna överraska och göra mål mot Belgien. Därför spelar vi att båda lagen gör mål till oddset 1,80 hos ComeOn.

Vårt speltips: Bägge lagen gör mål till oddset 1,80 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller