Belgien vs Panama – Fotbolls-VM 2018

flag belgienBelgien gör entré i Ryssland och har en på pappret komfortabel premiär mot Panama. Belgiska laget innehåller många världsstjärnor och när man nu ska spela i Sotji hoppas de belgiska fansen att det äntligen ska lossna i ett stort mästerskap. Laget vill ha revansch från EM 2016 där det blev uttåg mot Wales.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Belgien

Det belgiska laget kryddar av världsstjärnor men det är framförallt en trio man lyft fram inför mästerskapet. Lukaku i Manchester United har gjort 27 mål under säsongen och blev den ersättare unitedfansen hoppats på efter Zlatans Ibrahimovic skada. Även Hazard har haft en bra säsong som kröntes med en FA-cup-titel. Men bäst av alla har ändå de Bruyne varit. I Manchester City har han briljerat totalt och varit lagets bästa spelare under säsongen. Nu är det upp till honom och övriga stjärnor att ta Belgien till nästa nivå för en gångs skull.

Bortalaget Panama

Panama har aldrig tidigare spelat i VM och när laget nådde dit var det under speciella omständigheter. Laget vann sista matchen mot Costa Rica vilket innebar att man fick en palts och USA missade första VM sedan 1986. Román Torres är den största stjärnan i laget och måste vara stabil i defensiven om Panama ska hålla siffrorna nere. Nu är det dags för premiär för laget som lär vara motiverade och visa hemmafansen att man har i VM att göra.

Så här tänker vi

Belgien kommer på knock och vinna enkelt. Vi tror med många mål och att Belgien gör de flesta. Det brukar nämligen bli många mål och de senaste nio matcherna har slutat med över 2,5 mål för Belgien. Vi väljer att spela över 3,5 mål till oddset 2,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Belgien och Panama till oddset 2,6 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com