Benfica vs PAOK Thessaloniki – Champions League

klubbmärke BenficaDags för Playoff till Champions League och tyvärr är inte MFF kvar i turneringen men det innebär inte att världen stannar. Benfica tar emot grekiska PAOK i det första mötet av två. Matchen spelas på Estádio da Luz och domare är M Mazic från Serbien. Benfica vill nå gruppspelet för nionde gången i rad medan deras motståndare PAOK aldrig har deltagit i turneringen. Förvänta er ett offensivt Benfica som vill avgöra på hemmaplan direkt.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet idag

Hemmalaget Benfica

Säsongen har precis dragit igång men Benfica har inlett starkt med två raka segrar. Dessutom vann man i förra kvalomgången till CL mot turkiska Fenerbahce. Nu väntar PAOK ett lag som knappast är bättre än turkarna. Ska Benfica nå nionde raka gruppspelet krävs det att anfallaren Pizzi hittar nätet. Något han minst sagt gjorde i premiären när portugisen stod för en gedigen insats med hattrick under första halvlek.

Bortalaget PAOK

PAOK har aldrig nått till gruppspelet i Champions League men är nu ett dubbelmöte ifrån att lyckas. Dock väntar Benfica, en klubb som nått gruppspelet åtta år i rad och gärna vill lägga till siffran nio i den trenden. Hur som helst har PAOK ett bra lag och har på vägen till playoff slagit ut Basel och Sparta Moskva. Mäkta imponerande av en underdog.

Så här tänker vi

Benfica har ett starkare lag och ska egentligen inte ha några större problem att vinna över PAOK. Man har bättre spelare och fördel av hemmaplan. Doch har PAOK inte släppt in mål på bortaplan under detta kval, något som imponerar rejält. Hur som helst är det en bra match som väntar på Estádio da Luz. Vi tror dock Benfica kirrar biffen och väljer därför att spela en 1:a till oddset 1,44 hos Unibet.

Vårt speltips: Benfica vinner över PAOK Thessaloniki till oddset 1,44 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com