Besiktas vs Porto – Champions League

Hemmalaget Besiktas

I den här gruppen finns det lag som kan göra annorlunda saker. Det skall bli spännande att se vilka lag som tar sig ur gruppen på bästa sätt. Förra årets målmaskin Monaco var på förhand tippade som etta men nu är det Besiktas som är topplaget i gruppen och en vinst idag så är fortsatt spel i Champions League säkrat.

De ligger nu fyra poäng före tvåan Porto och förmodade favoriterna Monaco ligger sist i gruppen. Formen är bra på Besiktas med tre vunna och tre oavgjorda matcher. De vinner varannan gång och skall vi ta det som ett tecken är vinsten säker idag.

Bortalaget Porto

Porto ser ut att kunna vara ett lag för kvalspelet senare men ingenting är säkert ännu och de har Leipzig som jagar dem bakom sig. Nu måste de först möta detta svårspelade turkiska lag och därefter möta Monaco. Även om Monaco ligger sist i gruppen har dem talang nog att straffa vilket lag som helst i världen.

Portos senaste bortamatch mot Leipzig slutade trots bra spel med en 3-2 förlust och hemmamatchen mot Besiktas förlorade dem också. Vi tror att självförtroendet har fått sig en knäck av det tidigare mötet mot Besiktas.

Så här tänker vi

Detta är två skickliga lag och som har målskyttar i sina lag och det är därför de är framgångsrika. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com