Besiktas vs Porto – Champions League

Hemmalaget Besiktas

I den här gruppen finns det lag som kan göra annorlunda saker. Det skall bli spännande att se vilka lag som tar sig ur gruppen på bästa sätt. Förra årets målmaskin Monaco var på förhand tippade som etta men nu är det Besiktas som är topplaget i gruppen och en vinst idag så är fortsatt spel i Champions League säkrat.

De ligger nu fyra poäng före tvåan Porto och förmodade favoriterna Monaco ligger sist i gruppen. Formen är bra på Besiktas med tre vunna och tre oavgjorda matcher. De vinner varannan gång och skall vi ta det som ett tecken är vinsten säker idag.

Bortalaget Porto

Porto ser ut att kunna vara ett lag för kvalspelet senare men ingenting är säkert ännu och de har Leipzig som jagar dem bakom sig. Nu måste de först möta detta svårspelade turkiska lag och därefter möta Monaco. Även om Monaco ligger sist i gruppen har dem talang nog att straffa vilket lag som helst i världen.

Portos senaste bortamatch mot Leipzig slutade trots bra spel med en 3-2 förlust och hemmamatchen mot Besiktas förlorade dem också. Vi tror att självförtroendet har fått sig en knäck av det tidigare mötet mot Besiktas.

Så här tänker vi

Detta är två skickliga lag och som har målskyttar i sina lag och det är därför de är framgångsrika. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Redbet

Lämna en kommentar