BK Häcken vs Mjällby AIF – Speltips Allsvenskan

BK Häcken vs Mjällby AIF - Speltips AllsvenskanDet var inte särskilt länge sedan dessa lag ställdes mot varandra i finalen av Svenska Cupen. Då vann BK Häcken med 4-1 och kunde säkra cupguldet. BK Häcken är klara favoriter att vinna om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Men Mjällby är svårslagna och tog en tung seger borta mot IFK Göteborg i förra omgången. Nu återstår det att se hur det går i helgens match.

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 17:30
Arena: Bravida Arena (Göteborg)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Allsvenskan

Den regerande mästaren är favoriter

Det är helt klart BK Häcken som är favoriter att vinna precis som de gjorde i Svenska Cupens final den 18 maj. BK Häcken ligger trea i tabellen bakom MFF och Elfsborg men behöver vinna borta mot Mjällby för att ha ett bra utgångsläge inför omstarten. Mycket tyder dock på att de lyckas med detta i Allsvenskans tolfte omgång. 

Mjällby ligger på säker mark

Mjällby har gjort det bra och ligger på en nionde plats. Efter två raka förluster studsade de tillbaka i Allsvenskan senast mot IFK Göteborg och kunde vinna med 1-0 på bortaplan. Därmed ligger de på säker mark och borde inte ha några problem att hålla sig kvar om poängskörden fortsätter att vara okej. Men att de ska ta poäng borta mot Häcken är det nog ingen som räknar med. 

Häcken tar hem detta

Häcken är starka på hemmaplan och har endast ett poängtapp på Bravida Arena denna säsong. Nu tror vi att de klarar av att vinna mot mittenlaget från Listerlandet. Mjällby lär vara revanschsugna efter förlusten senast men vi tror att Häcken är för bra för att slarva bort detta. Därför spelar vi BK Häcken som vinnare till oddset 1,40 hos Betsafe.

Vårt speltips: BK Häcken vinner hemma mot Mjällby AIF till oddset 1,40 hos Betsafe. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Allsvenskan