Bodø/Glimt vs Dinamo Zagreb – Speltips CL Playoff

Den norska klubben Bodø/Glimt är ett dubbelmöte från att nå sitt första slutspel i Champions League någonsin. Det väntar dock tufft motstånd med Dinamo Zagreb från Kroatien som motståndare. Kan den norska klubben stå för ytterligare en sensation och ta sig till den finaste av klubblagsturneringar? Det vore minst sagt en imponerande bedrift för Norges nordligaste professionella fotbollsklubb.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Playoff till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bodø/Glimt är knappa favoriter

Den norska klubben har haft en komfortabel väg hittills i Champions League. De har fått enkla motståndare i form av Klaksvig, Linfield och Zalgiris. Nu väntar dock tuffare motstånd när det är Dinamo Zagreb från Kroatien som kommer på besök till Norge. Bodø/Glimt är i strålande form, framförallt på hemmaplan. Deras senaste hemmamatcher sedan juli startade har inneburit 7-0 mot Odd, 5-0 mot Zalgiris, 8-0 mot Linfield, 5-0 mot Jerv och 4-1 mot Sarpsborg.

Dinamo Zagreb har haft en tuffare väg

Den kroatiska mästaren Dinamo Zagreb har inlett säsongen starkt med fyra segrar och en oavgjord på fem inledande matcherna. Dessutom har de vunnit samtliga matcher i kvalet till Champions League. Två segrar mot Shkupi samt två segrar mot Ludogorets gör att man nu är ett dubbelmöte ifrån Champions League. Dock blir det tufft på bortaplan mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt fortsätter sin framgångssaga

Med tanke på Bodø/Glimts facit på hemmaplan är det svårt att se att Dinamo Zagreb ska få med sig poäng. Den norska klubben är otroliga hemma men de måste få med sig ett bra resultat då bortaspelet inte är i närheten av lika bra. Men vi tror de vinner på hemmaplan vilket oddsen hos experter inom svensk betting också visar. Därför spelar vi Bodø/Glimt som segrare till oddset 2,30 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Bodø/Glimt vinner mot Dinamo Zagreb till oddset 2,30 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Playoff till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com