Bodø/Glimt vs Dinamo Zagreb – Speltips CL Playoff

Den norska klubben Bodø/Glimt är ett dubbelmöte från att nå sitt första slutspel i Champions League någonsin. Det väntar dock tufft motstånd med Dinamo Zagreb från Kroatien som motståndare. Kan den norska klubben stå för ytterligare en sensation och ta sig till den finaste av klubblagsturneringar? Det vore minst sagt en imponerande bedrift för Norges nordligaste professionella fotbollsklubb.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Playoff till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bodø/Glimt är knappa favoriter

Den norska klubben har haft en komfortabel väg hittills i Champions League. De har fått enkla motståndare i form av Klaksvig, Linfield och Zalgiris. Nu väntar dock tuffare motstånd när det är Dinamo Zagreb från Kroatien som kommer på besök till Norge. Bodø/Glimt är i strålande form, framförallt på hemmaplan. Deras senaste hemmamatcher sedan juli startade har inneburit 7-0 mot Odd, 5-0 mot Zalgiris, 8-0 mot Linfield, 5-0 mot Jerv och 4-1 mot Sarpsborg.

Dinamo Zagreb har haft en tuffare väg

Den kroatiska mästaren Dinamo Zagreb har inlett säsongen starkt med fyra segrar och en oavgjord på fem inledande matcherna. Dessutom har de vunnit samtliga matcher i kvalet till Champions League. Två segrar mot Shkupi samt två segrar mot Ludogorets gör att man nu är ett dubbelmöte ifrån Champions League. Dock blir det tufft på bortaplan mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt fortsätter sin framgångssaga

Med tanke på Bodø/Glimts facit på hemmaplan är det svårt att se att Dinamo Zagreb ska få med sig poäng. Den norska klubben är otroliga hemma men de måste få med sig ett bra resultat då bortaspelet inte är i närheten av lika bra. Men vi tror de vinner på hemmaplan vilket oddsen hos experter inom svensk betting också visar. Därför spelar vi Bodø/Glimt som segrare till oddset 2,30 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Bodø/Glimt vinner mot Dinamo Zagreb till oddset 2,30 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Playoff till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller