Bohemians vs Bray Wanderers – Irland

Hemmalaget Bohemians

Bohemians vs Bray WanderersBohemians har varit inne i en fruktansvärd form den sista tiden. Under April man vann man i stort ingen match men nu har man vunnit mot Galway United i den Irländska cupen. Men innan den vinsten hade man fem förlorade matcher och två oavgjorta från de 7 senaste matcherna.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinsten senast gjorde dom gott och man har nu 5 vunna matcher och 1 oavgjord de senaste 6 matcherna. Detta har gjort att man gått upp till 7de plats i ligan. Men det är två platser sämre än förra året då man precis missade spel i Europa League.

Bortalaget Bray Wanderers

Bray Wanderers spelar just nu ingen bra fotboll och laget ser lite felformerat ut på pappret. Förra året lyckades man undvika nedflyttning med 4 poäng men i år har man det ännu mer kämpigt om det är möjligt.

Men man spelade nyss en vänskaps match mot Falkirk som man också vann vilket borde göra gott för självförtroendet. Vilket syntes när man återupptog ligaspelet så vann man direkt mot Wexford Youth och på så vis avslutade en 7 matchers lång förlustsvit.

Så här tänker vi

Det blir ingen svår match för Bohemians och vi speler Seger för Bohemians till oddset 1.72 hos 10Bet

Vi spelar: Seger för Bohemians hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com