Bohemians vs Bray Wanderers – Irland

Hemmalaget Bohemians

Bohemians vs Bray WanderersBohemians har varit inne i en fruktansvärd form den sista tiden. Under April man vann man i stort ingen match men nu har man vunnit mot Galway United i den Irländska cupen. Men innan den vinsten hade man fem förlorade matcher och två oavgjorta från de 7 senaste matcherna.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinsten senast gjorde dom gott och man har nu 5 vunna matcher och 1 oavgjord de senaste 6 matcherna. Detta har gjort att man gått upp till 7de plats i ligan. Men det är två platser sämre än förra året då man precis missade spel i Europa League.

Bortalaget Bray Wanderers

Bray Wanderers spelar just nu ingen bra fotboll och laget ser lite felformerat ut på pappret. Förra året lyckades man undvika nedflyttning med 4 poäng men i år har man det ännu mer kämpigt om det är möjligt.

Men man spelade nyss en vänskaps match mot Falkirk som man också vann vilket borde göra gott för självförtroendet. Vilket syntes när man återupptog ligaspelet så vann man direkt mot Wexford Youth och på så vis avslutade en 7 matchers lång förlustsvit.

Så här tänker vi

Det blir ingen svår match för Bohemians och vi speler Seger för Bohemians till oddset 1.72 hos 10Bet

Vi spelar: Seger för Bohemians hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar