Boreham Wood vs Maidstone – England

Hemmalaget Boreham Wood

Boreham Wood vs MaidstoneDetta är inte Premier League men vi som gillar sport gillar all sport. Av dessa två lag är det Boreham Wood som är i bättre form. Boreham Woods har spelat oavgjort de två senaste matcherna medan Maidstone har förlorat sina.

Förmodligen är det bra att vara på hemmaplan när man är intresserad av att ta poäng som Boreham Wood säkert är. Men trots att man är lite bättre i form än motståndarna i dag så är man väldigt långt ifrån en storform.

Bortalaget Maidstone

Maidstone har verkligen inte glatt sina fans under upptakten till den här säsongen och även under försäsongen såg det svagt och blekt ut.

Nu är det viktigt att man försöker hitta tillbaka till sitt grundspel så att man inte drabbas av nedflyttningsfeber i slutet av säsongen. Tränaren har inte heller några direkt toppspelare att tillgå utan för Maidstone gäller det att hela laget drar lasset. Mål fabrikationen har inte heller den varit av något hög kvalité och det ställer ju alltid till det när man vill ta tre poäng. Men man ska försöka försvara sig och göra det bra och sikta på att i alla fall få till en oavgjord match och 1 poäng.

Så här tänker vi

Inget av lagen är i någon storform och deras båda försvar läcker så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar