Boreham Wood vs Maidstone – England

Hemmalaget Boreham Wood

Boreham Wood vs MaidstoneDetta är inte Premier League men vi som gillar sport gillar all sport. Av dessa två lag är det Boreham Wood som är i bättre form. Boreham Woods har spelat oavgjort de två senaste matcherna medan Maidstone har förlorat sina.

Förmodligen är det bra att vara på hemmaplan när man är intresserad av att ta poäng som Boreham Wood säkert är. Men trots att man är lite bättre i form än motståndarna i dag så är man väldigt långt ifrån en storform.

Bortalaget Maidstone

Maidstone har verkligen inte glatt sina fans under upptakten till den här säsongen och även under försäsongen såg det svagt och blekt ut.

Nu är det viktigt att man försöker hitta tillbaka till sitt grundspel så att man inte drabbas av nedflyttningsfeber i slutet av säsongen. Tränaren har inte heller några direkt toppspelare att tillgå utan för Maidstone gäller det att hela laget drar lasset. Mål fabrikationen har inte heller den varit av något hög kvalité och det ställer ju alltid till det när man vill ta tre poäng. Men man ska försöka försvara sig och göra det bra och sikta på att i alla fall få till en oavgjord match och 1 poäng.

Så här tänker vi

Inget av lagen är i någon storform och deras båda försvar läcker så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com