Borussia Dortmund vs Freiburg – Tyskland

Hemmalaget Borussia Dortmund

borussia-dortmund-vs-freiburgBorussia Dortmund är i strålande form och spelarna lyser av självförtroende och det med all rätt. Man krossade Wolfburg med hela 5-1 på bortaplan i Tisdags. Två mål från lagets stora stjärna Pierre-Emerick Aubameyang och var sina mål från Raphael Guerreiro, Ousmane Dembele och Piszczek.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är man tillbaka i toppen av Bundesliga  och man har gjort hela 17 mål på bara 3 matcher och alla inom en vecka. Det är klart att tränaren Thomas Tuchel ler på presskonferenserna. Dessutom vann man mot Legia Warsawa med 6-0 i Champions League gruppspelet.

Bortalaget Freiburg

Freiburg är inne i en varannan-match svit. Där en vinst varvas med en förlust. Formen på hemmaplan är det inget fel på utan det är just på bortaplan som man måste hitta en ny nivå ock säkerhet i spelet.

Efter förlusten mot Cologne med 3-0 förra helgen tog men en seger  mot Hamburg med 1-0 i Tisdags. Den här vinsten efter mål av den nyligen inbytta Nils Petersen gjorde att man tog klubbrekordet i antal hemmasegrar i rad. Det rekordet är numera uppe i 8 matcher.

Så här tänker vi

Trots bra hemmafacit för Freiburg så spelas dagens match på bortaplan och Borussia Dortmund är i storform så vi spelar Borussia Dortmund Vinst till oddset 1.68 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst för Borussia Dortmund hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com