Borussia Dortmund vs Freiburg – Tyskland

Hemmalaget Borussia Dortmund

borussia-dortmund-vs-freiburgBorussia Dortmund är i strålande form och spelarna lyser av självförtroende och det med all rätt. Man krossade Wolfburg med hela 5-1 på bortaplan i Tisdags. Två mål från lagets stora stjärna Pierre-Emerick Aubameyang och var sina mål från Raphael Guerreiro, Ousmane Dembele och Piszczek.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är man tillbaka i toppen av Bundesliga  och man har gjort hela 17 mål på bara 3 matcher och alla inom en vecka. Det är klart att tränaren Thomas Tuchel ler på presskonferenserna. Dessutom vann man mot Legia Warsawa med 6-0 i Champions League gruppspelet.

Bortalaget Freiburg

Freiburg är inne i en varannan-match svit. Där en vinst varvas med en förlust. Formen på hemmaplan är det inget fel på utan det är just på bortaplan som man måste hitta en ny nivå ock säkerhet i spelet.

Efter förlusten mot Cologne med 3-0 förra helgen tog men en seger  mot Hamburg med 1-0 i Tisdags. Den här vinsten efter mål av den nyligen inbytta Nils Petersen gjorde att man tog klubbrekordet i antal hemmasegrar i rad. Det rekordet är numera uppe i 8 matcher.

Så här tänker vi

Trots bra hemmafacit för Freiburg så spelas dagens match på bortaplan och Borussia Dortmund är i storform så vi spelar Borussia Dortmund Vinst till oddset 1.68 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst för Borussia Dortmund hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar