Borussia Dortmund vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmunds spel i Champions League kunde ha startat på ett bättre sätt. De åkte till Wembley för att möta Tottenham och fick se sig slagna med 3-1 även om det var lite orättvist resultat så var det inte på det viset som Borussia Dortmund ville börja spelet i den svåra grupp som de hamnat i.

Mot Tottenham hade de majoriteten av både spelet och bollinnehavet men det var deras svaga försvarsspel som Tottenham kunde nyttja. Idag kommer detta försvarsspel att prövas av La Liga vinnarna och regerande Champions League mästarna Real Madrid. Det är alltså inte tid för att spela svagt eller obeslutsamt och det måste vara hundraprocentiga insatser som gäller.

Bortalaget Real Madrid

Till skillnad från Borussia Dortmund så har inte Real Madrids inhemska säsong startat på bästa sätt. I förra veckan blev dem chockartat slagna på sin hemmaplan av Real Betis. Formen just nu är fyra vunna, två oavgjorda matcher och en förlustmatch på deras sju försök.

Segern över APOEL med 3-0 var så enkel som man kan förvänta sig av regerande mästarna och en skön studs tillbaka till vinnarspåret igen. Real Madrid får inte slappna av idag därför att Borussia Dortmund är vana med att spela mot bra motstånd från egna ligan och har dessutom vana av att spela mot Real Madrid i Champions League.

Så här tänker vi

Ganska svårt att sia om vem som tar sig segrande ur den här matchen. Men det är två lag som har otroligt mycket offensiva kvalitéer så vi väljer att spela Över 3.5 mål till oddset 2.10 hos Redbet

Vårt speltips:  Över 3.5 mål till oddset 2.10 hos Redbet

Lämna en kommentar