Bournemouth vs Brighton – Premier League

Hemmalaget Bournemouth

Bournemouth och Brighton har inte mött varandra sedan 2015 då båda spelade i andraligan men nu skall dem möta varandra två gånger inom sju dagar. Idag är det en Premier League match som gäller och på tisdag drabbas dem samman i Liga Cupen.

Bournemouth har startat den här säsongen bedrövligt men många hade höga förhoppningar på laget som slutade på den övre halvan i tabellen förra säsongen. Trots stora investeringar i spelare under sommaren har laget faktiskt utvecklats bakåt. Förra helgen förlorade dem mot Arsenal i en match som slutade 3-0.  Därefter förluster mot Manchester City, Watford och West Bromwich.

Bortalaget Brighton

Även Brighton har startat säsongen svagt med två förlustmatcher där dem inte mäktade med några egna mål. Men detta har väntat för nykomlingarna. De har vunnit i Liga Cupen och tagit en poäng av Watford på bortaplan. Förra helgen kom första vinsten då man vann över West Bromwich med 3-1 och det stärkte nog deras självförtroende rejält.

Återstår att se om laget kan bibehålla den fina insats de gjorde mot West Bromwich i dagens match. Varje poäng är viktig i kampen om att hålla sig kvar i ligan och bygga inför framtiden.

Så här tänker vi

Detta kommer inte bli någon thriller direkt och båda lagen kommer säkert försöka få med sig en poäng från matchen. Så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Redbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com