Bournemouth vs Brighton – Premier League

Hemmalaget Bournemouth

Bournemouth och Brighton har inte mött varandra sedan 2015 då båda spelade i andraligan men nu skall dem möta varandra två gånger inom sju dagar. Idag är det en Premier League match som gäller och på tisdag drabbas dem samman i Liga Cupen.

Bournemouth har startat den här säsongen bedrövligt men många hade höga förhoppningar på laget som slutade på den övre halvan i tabellen förra säsongen. Trots stora investeringar i spelare under sommaren har laget faktiskt utvecklats bakåt. Förra helgen förlorade dem mot Arsenal i en match som slutade 3-0.  Därefter förluster mot Manchester City, Watford och West Bromwich.

Bortalaget Brighton

Även Brighton har startat säsongen svagt med två förlustmatcher där dem inte mäktade med några egna mål. Men detta har väntat för nykomlingarna. De har vunnit i Liga Cupen och tagit en poäng av Watford på bortaplan. Förra helgen kom första vinsten då man vann över West Bromwich med 3-1 och det stärkte nog deras självförtroende rejält.

Återstår att se om laget kan bibehålla den fina insats de gjorde mot West Bromwich i dagens match. Varje poäng är viktig i kampen om att hålla sig kvar i ligan och bygga inför framtiden.

Så här tänker vi

Detta kommer inte bli någon thriller direkt och båda lagen kommer säkert försöka få med sig en poäng från matchen. Så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Redbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Redbet

Lämna en kommentar