Bradford City vs Doncaster Rovers – League One

team doncasterI brist på toppfotboll i veckan dyker vi idag ner lägre i divisionerna och mittenmötet mellan Bradford City och Doncaster Rovers. Det är två lag i behov av poäng men av olika anledningar. Bradford jagar topp sex för att kunna kvalificera sig till kvalet till Championship. För Doncaster gäller det att inte trilla ur League One. Idag har man fyra poäng till godo på Northampton som har den översta nedflyttningsplatsen. Förvänta er en tuff kamp med två lag som går för poäng.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i free bet hos Nordicbet

Hemmalaget Doncaster:

För fansen på Keepmoat Stadium var allt frid och fröjd i slutet av 2017. Laget vann tre raka matcher inför årskiftet och släppete bara in 2 mål på de fem avslutande matcherna under året. Sedan 2018 började har det sett desto tuffare ut för laget. Visserligen har man ”bara” fyra förluster på tolv försök men då det bara blivit en seger ligger man lite i riskzoonen.

Bortalaget Bradford City:

Bradford såg länge ut att ha chansen att ta sig upp en division och fansen på Valley Parade hade länge förhoppningar om bättre tider. Laget avslutade 2017 på bästa sätt med seger och inledde även 2018 med att besegra Fleetwood Town med 2-1. Efter det har Bradford varit extremt urusla och faktiskt inte lyckats vinna en enda match. På de tio senaste matcherna har det blivit två oavgjorda och åtta förluster. Knappast godkänt för ett lag med höga ambitioner.

Så här tänker vi:
Två formsvaga lag men Doncaster känns snäppet vassare just nu. Dock har Bradford en högre högsta nivå och efter två raka förluster vill man stutsa tillbaka mot Doncaster. Hemmalaget är svårslagna på hemmaplan och ett oavgjort resultat känns inte alls långt borta. Vi väljer därför att spela oavgjort till oddset 3,25 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Doncaster och Bradford City i League one slutar oavgjort till oddset 3,25 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com