Brasilien vs Schweiz – Fotbolls-VM 2018

brasiliens neymarGuldjagande Brasilien möter Schweiz i helgens sista VM-match. Neymar och co vill säkerligen ha en bra start på detta VM men man har ett Schweiz i riktigt bra form som står i vägen. Dock är brassarna stora favoriter och vill ha revansch från hemma-VM 2014, där man slutade fyra.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Brasilien

Brasilien står som hemmalag i Ryssland och allt annat än seger mot Schweiz är en besvikelse för sambanationen. Laget har en galen offensiv med Neymar, Coutinho, Willian, Douglas Costa och Manchester Citys Gabriel Jesus. Men det är inte bara offensiven som imponerar, laget har inte släppt mål 2018 och hållit nollan i de fem senaste landskamperna, trots tufft motstånd i form av Kroatien, Österrike och Tyskland. Allt verkar tala för Brasilien och förvänta er ett taggat gult landslag.

Bortalaget Schweiz

Schweiz är VM:s kanske mest underskattade lag. I kvalet vann man 9 av 10 matcher och sedan dess har man inte förlorat – en enda match. Defensiven är otroligt stabil med endast ett insläppt mål på de sex senaste matcherna. Man har dessutom spetsspelare i form av Lichsteiner, Xhaka och Shaqiri som är den största stjärnan. Behrami på mitten gäller det också att hålla koll på. Schweiz gör mycket mål och håller tätt defensivt men frågan är hur man klarar all den talang som kommer kastas mot dem från de snabba brasilianska fötterna.

Så här tänker vi

Det brukar bli målglatt när Brasilien spelar. Även om det är en otrolig defensiv som väntar går det inte att tro något annat än målfest i matchen. Neymar lär stänka dit någon boll och förutom det finns det mängder med andra som kan göra mål. Vi tror därför på en rejäl målfest och väljer att spela över 2,5 mål i matchen till oddset 1,99 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Brasilien och Schweiz.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com