Brasilien vs Schweiz – Fotbolls-VM 2018

brasiliens neymarGuldjagande Brasilien möter Schweiz i helgens sista VM-match. Neymar och co vill säkerligen ha en bra start på detta VM men man har ett Schweiz i riktigt bra form som står i vägen. Dock är brassarna stora favoriter och vill ha revansch från hemma-VM 2014, där man slutade fyra.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Brasilien

Brasilien står som hemmalag i Ryssland och allt annat än seger mot Schweiz är en besvikelse för sambanationen. Laget har en galen offensiv med Neymar, Coutinho, Willian, Douglas Costa och Manchester Citys Gabriel Jesus. Men det är inte bara offensiven som imponerar, laget har inte släppt mål 2018 och hållit nollan i de fem senaste landskamperna, trots tufft motstånd i form av Kroatien, Österrike och Tyskland. Allt verkar tala för Brasilien och förvänta er ett taggat gult landslag.

Bortalaget Schweiz

Schweiz är VM:s kanske mest underskattade lag. I kvalet vann man 9 av 10 matcher och sedan dess har man inte förlorat – en enda match. Defensiven är otroligt stabil med endast ett insläppt mål på de sex senaste matcherna. Man har dessutom spetsspelare i form av Lichsteiner, Xhaka och Shaqiri som är den största stjärnan. Behrami på mitten gäller det också att hålla koll på. Schweiz gör mycket mål och håller tätt defensivt men frågan är hur man klarar all den talang som kommer kastas mot dem från de snabba brasilianska fötterna.

Så här tänker vi

Det brukar bli målglatt när Brasilien spelar. Även om det är en otrolig defensiv som väntar går det inte att tro något annat än målfest i matchen. Neymar lär stänka dit någon boll och förutom det finns det mängder med andra som kan göra mål. Vi tror därför på en rejäl målfest och väljer att spela över 2,5 mål i matchen till oddset 1,99 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Brasilien och Schweiz.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com