Brasilien vs Sydkorea – Speltips VM 2022

Neymar Brasilien Speltips mot Senegal Åttondelsfinal VM 2022Brasilien hoppas kunna ta sig vidare till kvartsfinal på ett komfortabelt sätt. Laget har kanske inte nått sin fulla potential i VM 2022 ännu men är ändå favoriter att vinna hela turneringen. Nu ställs de mot Sydkorea i åttondelsfinal efter att koreanerna bragdartat lyckats vinna den avslutande matchen mot Portugal. Brasilien är jättefavoriter om vi tittar på oddsen och frågan är vad Sydkorea kan sätta emot? Hur som helst blir det en intressant match på Stadium 974 i Doha.

Datum: 5 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: C Turpin (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Brasilien är jättefavoriter

Tittar vi oddsen hos spelbolagen i Sverige är Brasilien enorma favoriter inför matchen. De har kanske inte imponerat stort men samtidigt vann de sina två inledande matcher mot Serbien och Schweiz utan att släppa in mål. I sista gruppspelsmatchen mot Kamerun var det en reservbetonad elva som formerades. Då föll också laget mot Kamerun med 0-1.

Sydkorea skrällde sig vidare

Sydkorea inledde mästerskapet med att spela 0-0 mot Uruguay innan de föll mot Ghana med 2-3. Därför var det inte många som trodde att Sydkorea skulle ta sig vidare inför den avslutande gruppspelsmatchen mot Portugal. Men Sydkorea stod för en sensationell insats och vann med 2-0. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att överraska mot Brasilien också. Inte särskilt mycket tyder på detta men större under har skett.

Brasilien vinner komfortabelt

Även om Sydkorea har ett skickligt lag så tror vi inte de har vad som krävs för att rå på ett Brasilien som siktar på guld. Därför spelar vi Brasilien som vinnare till oddset 1,25 hos ComeOn.

Vårt speltips: Brasilien vinner under ordinarie tid till oddset 1,25 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller