Bruins vs Sabres – NHL

Hemmalaget Boston Bruins

bruins-vs-sabresBoston Bruins hade alla möjliga och omöjliga problem med att vinna på hemmaplan förra säsongen och även denna säsong ser ut att gå i samma trista tecken för Boston Bruins. Nu har man vunnit en match av tre på hemmaplan och fem matcher av sju på bortaplan.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Boston Bruins måste vara försiktiga i den här matchen så att man inte tappar en match på hemmaplan igen. Fokus för laget måste ligga på stabilt försvarsspel och utnyttja sina anfall genom att göra mål.

Bortalaget Buffalo Sabres

Buffalo Sabres har spelat bra de senaste matcherna då man har vunnit de senaste fyra matcherna av fem möjliga då man vann över Ottawa med 2-1 i söndags. Buffalo Sabres har inte direkt vunnit sina matcher genom fint offensivt spel då man i snitt bara har gjort knappa 3 mål per match de senaste nio matcherna utan man har lyckats försvara sig på ett bra sätt.

I matchen mot Ottawa låg man under med ett mål när man kom in till den tredje perioden till dess att Kyle Okposo gjorde 1-1 och sju minuter senare gjorde Sam Reinhart det vinnande målet och matchen slutade 2-1.

Så här tänker vi

Vi tror att Boston Bruins vänder det här till deras fördel och vi spelar Boston Bruins för vinst till oddset 1.80 hos mybet

Vi spelar: Boston Bruins för Vinst hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com