Bruins vs Sabres – NHL

Hemmalaget Boston Bruins

bruins-vs-sabresBoston Bruins hade alla möjliga och omöjliga problem med att vinna på hemmaplan förra säsongen och även denna säsong ser ut att gå i samma trista tecken för Boston Bruins. Nu har man vunnit en match av tre på hemmaplan och fem matcher av sju på bortaplan.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Boston Bruins måste vara försiktiga i den här matchen så att man inte tappar en match på hemmaplan igen. Fokus för laget måste ligga på stabilt försvarsspel och utnyttja sina anfall genom att göra mål.

Bortalaget Buffalo Sabres

Buffalo Sabres har spelat bra de senaste matcherna då man har vunnit de senaste fyra matcherna av fem möjliga då man vann över Ottawa med 2-1 i söndags. Buffalo Sabres har inte direkt vunnit sina matcher genom fint offensivt spel då man i snitt bara har gjort knappa 3 mål per match de senaste nio matcherna utan man har lyckats försvara sig på ett bra sätt.

I matchen mot Ottawa låg man under med ett mål när man kom in till den tredje perioden till dess att Kyle Okposo gjorde 1-1 och sju minuter senare gjorde Sam Reinhart det vinnande målet och matchen slutade 2-1.