Cadiz vs Atletico Madrid – Vänskapsmatch

Hemmalaget Cadiz

Cadiz vs Atletico MadridMan är i bra form just nu och kanske kan man trots allt göra något mot storlaget Atletico Madrid om man kan få allt att stämma just i kväll. Värmen i Cadiz kan göra det svårt för motståndare att faktiskt producera som man vill då man huserar längst ner i söder i Spanien.

Många matcher mot Cadiz blir målsnåla tillställningar och kanske kan just vädret bero på det, man orkar helt enkelt inte springa och anfalla som man vill.

Bortalaget Atletico Madrid

Man spelar i år sin femte försäsongsmatch och självklart vill man få till alla bitar och spela ett bra spel nu inför La Liga starten. Atletico Madrids första match spelas mot nyligen promoverande Alaves nästa Söndag.

Försäsongsmatcherna har inte avslöjat något vi inte redan kände till om Atletico Madrids fina spela med ganska små resurser om man jämför med mega jättarna lokalkonkurrenten Real Madrid och FC Barcelona. Man har till exempel bara släppt in ett mål på 4 matcher så defensiven sitter där den ska vara. Och sin första förlust fick man mot Melbourne Victory med ett reservbetonat lag.

Så här tänker vi

Vi tror på defensiven och värmen som gör att det blir en målsnål match och vi spelar Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar