Cadiz vs Atletico Madrid – Vänskapsmatch

Hemmalaget Cadiz

Cadiz vs Atletico MadridMan är i bra form just nu och kanske kan man trots allt göra något mot storlaget Atletico Madrid om man kan få allt att stämma just i kväll. Värmen i Cadiz kan göra det svårt för motståndare att faktiskt producera som man vill då man huserar längst ner i söder i Spanien.

Många matcher mot Cadiz blir målsnåla tillställningar och kanske kan just vädret bero på det, man orkar helt enkelt inte springa och anfalla som man vill.

Bortalaget Atletico Madrid

Man spelar i år sin femte försäsongsmatch och självklart vill man få till alla bitar och spela ett bra spel nu inför La Liga starten. Atletico Madrids första match spelas mot nyligen promoverande Alaves nästa Söndag.

Försäsongsmatcherna har inte avslöjat något vi inte redan kände till om Atletico Madrids fina spela med ganska små resurser om man jämför med mega jättarna lokalkonkurrenten Real Madrid och FC Barcelona. Man har till exempel bara släppt in ett mål på 4 matcher så defensiven sitter där den ska vara. Och sin första förlust fick man mot Melbourne Victory med ett reservbetonat lag.

Så här tänker vi

Vi tror på defensiven och värmen som gör att det blir en målsnål match och vi spelar Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com