Carl Zeiss Jena vs Bayern Munchen – Tyskland

Hemmalaget Carl Zeiss Jena

Carl Zeiss Jena vs Bayern MunchenFörmodligen är detta årets match kanske årtiondets match för lilla Carl Zeiss Jena när man idag tar emot Bayern München från högstaligan när man spelar i DFK Pokals första runda.

Ingen förväntar sig något av Carl Zeiss Jena från denna match då man spelar i två olika universum och den här matchen är utan undantag den svåraste man har spelat. Skillnaden mellan division 4a och Bundesliga är enorm i Tyskland. Historiskt har man dock lyckats chocka och senast det hände var 2008 då man  under stor uppmärksamhet slog Stuttgart och tog sig till semifinalerna och fick möta Borussia Dortmund.

Bortalaget Bayern München

Nu är det dags igen för Bayern München och spelarna i laget med mindre än en vecka sedan deras Super Cup vinst över Borussia Dortmund. Trots att det var jämt i den matchen så vanns den med 2-0. Målen gjordes av mittfältaren Arturo Vidal och anfallaren Thomas Müller.

Frågan idag är vilken laguppställning som Carlo Ancelotti tänker ställa upp med mot ett lag från 4de ligan. Ska man spela ungdomar och tro att man vinner ändå eller ska man ta ut en slagkraftig trupp och säkra en seger.

Så här tänker vi

Vi tror och hela världen tror inklusive spelarna i Carl Zeiss Jena att Bayern München vinner matchen så vi spelar Under 3.5 Mål till oddset 2.1 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 3.5 Mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar