Carl Zeiss Jena vs Bayern Munchen – Tyskland

Hemmalaget Carl Zeiss Jena

Carl Zeiss Jena vs Bayern MunchenFörmodligen är detta årets match kanske årtiondets match för lilla Carl Zeiss Jena när man idag tar emot Bayern München från högstaligan när man spelar i DFK Pokals första runda.

Ingen förväntar sig något av Carl Zeiss Jena från denna match då man spelar i två olika universum och den här matchen är utan undantag den svåraste man har spelat. Skillnaden mellan division 4a och Bundesliga är enorm i Tyskland. Historiskt har man dock lyckats chocka och senast det hände var 2008 då man  under stor uppmärksamhet slog Stuttgart och tog sig till semifinalerna och fick möta Borussia Dortmund.

Bortalaget Bayern München

Nu är det dags igen för Bayern München och spelarna i laget med mindre än en vecka sedan deras Super Cup vinst över Borussia Dortmund. Trots att det var jämt i den matchen så vanns den med 2-0. Målen gjordes av mittfältaren Arturo Vidal och anfallaren Thomas Müller.

Frågan idag är vilken laguppställning som Carlo Ancelotti tänker ställa upp med mot ett lag från 4de ligan. Ska man spela ungdomar och tro att man vinner ändå eller ska man ta ut en slagkraftig trupp och säkra en seger.

Så här tänker vi

Vi tror och hela världen tror inklusive spelarna i Carl Zeiss Jena att Bayern München vinner matchen så vi spelar Under 3.5 Mål till oddset 2.1 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 3.5 Mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com