Celtic vs Borussia Mönchengladbach – Champions League

Hemmalaget Celtic

celtic-vs-borussia-monchengladbachStyrelsen i Celtic måste vara glada över att man fick över tränaren Brendan Rogers till laget. Den nya tränaren som kom i somras har tagit Celtic upp till nya höjder. Succé i den inhemska ligan är dock inte det enda man vill åt utan även spel i Europa hägrar. Nu vill man tillbaka och spela i den fina arenan och kanske är Brendan Rogers mannen att guida dem in i framtiden.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Som om det vore ödets nyck så lyckades man hamn i den svåraste av alla grupper med lag såsom Barcelona och Manchester City i gruppen. Så för att ta sig vidare från gruppen måste man alltså vara bättre än något av dessa två lag. Men man har spelat 3-3 mot Manchester United och med den fighter inställningen man hade då så är allt möjligt.

Bortalaget Borussia Mönchengladbach

Förra året blev laget uppmärksammat för att man gjorde så många mål men i år gör man inte alls lika många mål. Jämför man den här säsongen med den föregående så är spelet i anfallet inte alls i samma nivå i år som det har varit. Kanske saknar man sin anfallsstjärna Raffael och att det påverkar spelet i övrigt.

Så här tänker vi

Vi tror att Celtic har en bra chans mot Borussia Mönchengladbach och spelar Celtic -0 Mål för Vinst till oddset 2.20 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst -0 Mål för Celtic hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com