Celtic vs Borussia Mönchengladbach – Champions League

Hemmalaget Celtic

celtic-vs-borussia-monchengladbachStyrelsen i Celtic måste vara glada över att man fick över tränaren Brendan Rogers till laget. Den nya tränaren som kom i somras har tagit Celtic upp till nya höjder. Succé i den inhemska ligan är dock inte det enda man vill åt utan även spel i Europa hägrar. Nu vill man tillbaka och spela i den fina arenan och kanske är Brendan Rogers mannen att guida dem in i framtiden.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Som om det vore ödets nyck så lyckades man hamn i den svåraste av alla grupper med lag såsom Barcelona och Manchester City i gruppen. Så för att ta sig vidare från gruppen måste man alltså vara bättre än något av dessa två lag. Men man har spelat 3-3 mot Manchester United och med den fighter inställningen man hade då så är allt möjligt.

Bortalaget Borussia Mönchengladbach

Förra året blev laget uppmärksammat för att man gjorde så många mål men i år gör man inte alls lika många mål. Jämför man den här säsongen med den föregående så är spelet i anfallet inte alls i samma nivå i år som det har varit. Kanske saknar man sin anfallsstjärna Raffael och att det påverkar spelet i övrigt.

Så här tänker vi

Vi tror att Celtic har en bra chans mot Borussia Mönchengladbach och spelar Celtic -0 Mål för Vinst till oddset 2.20 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst -0 Mål för Celtic hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar