Celtic vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Celtic

FC Barcelona v Celtic FC - UEFA Champions LeagueDrömmarna om spel i Champions League är nästan över för Celtics del då följande måste hända för att det ska ske. Celtic måste vinna sina båda kvarvarande matcher och Manchester City måste förlora båda sina matcher och som om inte det vore nog måste också Borussia Mönchengladbach förlora minst en av sina matcher först då tar man sig vidare. Men som det ser ut nu så tar man sig vidare till Europa League kvalet.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det fanns nog inte många som trodde att de skulle ta sig vidare men man har spelat bra efter sin förmåga genom att spela oavgjort mot Manchester City på hemmaplan och en oavgjord match mot Borussia Mönchengladbach på bortaplan.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har problem med spelformen just nu men trots det har man ett otroligt stort spelarmaterial av yppersta världsklass på samtliga positioner. Vinner man idag är man på samma poäng som nuvarande ledarna. Nu har man nio poäng och har två fler än andraplacerade Manchester City.

I helgen fick man inte spelet att stämma trots intensivt anfallsspel de sista 15 minuterna och med rött kort för motståndarna slutade matchen 0-0 hemma mot Malaga. I den matchen saknades Lionel Messi och Luis Suarez men de är nu tillbaka om rapporterna stämmer.

Så här tänker vi

Vi tror på ett målfest och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com