Chelsea vs Arsenal – Premier League

Coach ChelseaAndra omgången i Premier League ska avgöras och Arsenals tuffa spelschema fortsätter. I första matchen ställdes man mot City hemma där det blev en klar förlust med 2-0. Chelsea däremot vann sin premiär med 3-0 borta mot Huddersfield. Nu väntat säsongens första riktigt heta Londonderby och en hint om var de båda lagen står inför denna säsong. Varken Conte eller Wenger finns kvar för respektive klubb utan det blir en duell med de nya tränarna Unai Emery för Arsenal och Maruizio Sarri för Chelsea.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Chelsea

Chelsea inledde med en stabil 3-0 seger mot Huddersfield vilket gav nye tränaren Sarri en drömstart i Premier League. Något laget behövde efter att ha blivit totalt utspelade i Community Shield mot Manchester City. Man har tappat målvakten Courtois till Real Madrid men med Sarri vid rodret kan det bli bra. Han kommer från Napoli där han gjort succé och sånär plockat Scudetton före Juventus men det räckte inte hela vägen.

Bortalaget Arsenal

Det var inte särskilt mycket att glädjas åt för Arsenal under förra säsongen. Förutom möjligen den dagen då fansen fick reda på att Wenger ”äntligen” skulle lämna. Man har värvat stort inför säsongen men tränare Unai Emery verkar inte ha fått ihop pusselbitarna ännu. Visserligen mötte man regerande mästaren Manchester City i premiären men laget såg tafatt ut och var helt chanslösa.

Så här tänker vi

Även om båda lagen tillhör samma stad ska det inte underskattas med betydelsen av hemmaplan. Chelsea är starka på Stamford Bridge och verkar ha nått på gång denna säsongen. Nu när Conte är borta kanske den neutrale åskådaren äntligen får se lite anfallsvilja och inte bara försvarsspel som tidigare år med Conte vid rodret. Vi tror Chelsea är snäppet vassare och väljer att spela på seger för hemmalaget till oddset 1,84 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Arsenal till oddset 1,84 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com