Chelsea vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelseas fyra matchers vinstsvit fick sig ett slut i tisdags när de inte lyckades slå ett Liverpool som är i ur form. David Luiz gjorde första målet på en frispark men låg lika i andra halvlek och de skulle kanske ha vunnit om inte Diego Costa missat en straff i slutet av matchen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men trots den missen och inte lyckas vinna mot ett svagt Liverpool är Chelseas form ändå imponerande. De har fjorton vinster, spelat en oavgjord match och bara förlorat en match på sexton matcher.

Bortalaget Arsenal

Arsenal åkte själva på en chockförlust under veckan mot ett inte så imponerande motstånd som Watford och dessutom förlorade man med hela 2-1. Den matchen gjorde att den förlustfria sviten på sju matcher fick sig ett abrupt avslut. Nu ligger man på en tredjeplats i Premier League precis bakom Tottenham på målskillnad och nio poäng bakom ledarna Chelsea. Idag har man alltså chansen att knappa in på ledarna om man tar den.

Så här tänker vi

En svår match för båda men vi tror att uppgiften blir för svår för Arsenal till slut och väljer spelet Vinst för Chelsea till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com