Chelsea vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelseas fyra matchers vinstsvit fick sig ett slut i tisdags när de inte lyckades slå ett Liverpool som är i ur form. David Luiz gjorde första målet på en frispark men låg lika i andra halvlek och de skulle kanske ha vunnit om inte Diego Costa missat en straff i slutet av matchen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men trots den missen och inte lyckas vinna mot ett svagt Liverpool är Chelseas form ändå imponerande. De har fjorton vinster, spelat en oavgjord match och bara förlorat en match på sexton matcher.

Bortalaget Arsenal

Arsenal åkte själva på en chockförlust under veckan mot ett inte så imponerande motstånd som Watford och dessutom förlorade man med hela 2-1. Den matchen gjorde att den förlustfria sviten på sju matcher fick sig ett abrupt avslut. Nu ligger man på en tredjeplats i Premier League precis bakom Tottenham på målskillnad och nio poäng bakom ledarna Chelsea. Idag har man alltså chansen att knappa in på ledarna om man tar den.

Så här tänker vi

En svår match för båda men vi tror att uppgiften blir för svår för Arsenal till slut och väljer spelet Vinst för Chelsea till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar