Chelsea vs Everton – Liga Cupen

Hemmalaget Chelsea

Måhända förlorade Chelsea inte några poäng mot Watford i lördags men de var väldigt nära att till och med förlora matchen. Chelsea tog en tidig ledning med 1-0 men Watford kämpade tillbaka och tog en 2-1 ledning och när det bara återstod 20 minuter av matchen lyckades dem göra tre snabba mål och vann matchen, inte helt rättvist, med 4-2.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta avslutad en tre matcher lång svit utan några segrar men det var långt ifrån det fina spel som Chelsea kan producera när de spelar som bäst. Antonio Conte lär göra en del förändringar i dagens match och han vill se ett Chelsea som tar tag i matchpinnen och leder matchen framåt.

Bortalaget Everton

Evertons stora problem i början på säsongen var bristen på mål och nu när man delvis har åtgärdat det problemet är det istället försvarsspelet som har gått i stå. Det kunde ses tydligt i söndags när de blev krossade med 5-2 på hemmaplan mot Arsenal som en uppföljning på deras förlust mot Lyon i Europa League.

Som väntat fick tränaren Ronald Koeman lämna klubben i måndags och säkert vill den tillförordnande tränaren ta ut ett så starkt lag som möjligt för att få ett slut på den förlorande trend de är inne i.

Så här tänker vi

Båda lagen har stora problem med att hålla tätt bakåt just nu och inget lag är inne i en tydlig trend, detta gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar