Chelsea vs Everton – Liga Cupen

Hemmalaget Chelsea

Måhända förlorade Chelsea inte några poäng mot Watford i lördags men de var väldigt nära att till och med förlora matchen. Chelsea tog en tidig ledning med 1-0 men Watford kämpade tillbaka och tog en 2-1 ledning och när det bara återstod 20 minuter av matchen lyckades dem göra tre snabba mål och vann matchen, inte helt rättvist, med 4-2.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta avslutad en tre matcher lång svit utan några segrar men det var långt ifrån det fina spel som Chelsea kan producera när de spelar som bäst. Antonio Conte lär göra en del förändringar i dagens match och han vill se ett Chelsea som tar tag i matchpinnen och leder matchen framåt.

Bortalaget Everton

Evertons stora problem i början på säsongen var bristen på mål och nu när man delvis har åtgärdat det problemet är det istället försvarsspelet som har gått i stå. Det kunde ses tydligt i söndags när de blev krossade med 5-2 på hemmaplan mot Arsenal som en uppföljning på deras förlust mot Lyon i Europa League.

Som väntat fick tränaren Ronald Koeman lämna klubben i måndags och säkert vill den tillförordnande tränaren ta ut ett så starkt lag som möjligt för att få ett slut på den förlorande trend de är inne i.

Så här tänker vi

Båda lagen har stora problem med att hålla tätt bakåt just nu och inget lag är inne i en tydlig trend, detta gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com