Chelsea vs Liverpool – Speltips FA-cup-finalen

Det har gått 150 år sedan den första FA-cup finalen och nu är det dags igen när Chelsea och Liverpool åker till Wembley i hopp om att säkra titeln. För Liverpool gäller det att hålla drömmen om en kvadrupel vid liv. För Chelsea är det en jakt på revansch efter att ha förlorat ligacupfinalen mot just Liverpool. Detta är första gången någonsin som samma lag möts i såväl FA-cupfinalen som Ligacupfinalen. Vem tar den eftertraktade titeln i världens äldsta klubblagsturnering?

Hämta en oddsbonus hos Hajper och använd på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea vill ha revansch

Chelsea är klara som trea i Premier League men detta är sista chansen på en titel denna säsong. Efter att ha åkt ur Champions League-kvartsfinalen mot Real Madrid och förlorat finalen i ligacupen mot Liverpool finns det ingen annan möjlighet till en titel denna säsong förutom FA-cupen. Men då krävs att man gör det man misslyckades med i ligacupen där det blev förlust efter straffar.

Liverpool har drömmen om en kvadrupel

1999 vann Manchester United trippeln genom att vinna Premier League, FA-cupen och Champions League. Liverpool har chansen att slå sina rivaler men då krävs det att laget vinner lördagens final mot Chelsea, Champions League-finalen mot Real Madrid och tar sig förbi City i Premier League. Men först är det Chelsea som ska besegras och det är Liverpool som är favoriter.

Blir en jämn match

När lagen möttes i finalen i Ligacupen krävdes det straffar för att skilja de åt. Nu tror vi att det återigen kommer att bli en mycket jämn match vilket oddsen hos svenska bettingsidor visar. Därför väljer vi att spela oavgjort och att det blir förlängning i FA-cupens final och vi får oddset 3,40 hos Hajper.

Vårt speltips: Det blir förlängning i FA-cupens final till oddset 3,40 hos Hajper.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på finalen i FA-cupen.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller