Chelsea vs Liverpool – Speltips Premier League

Chelsea vs Liverpool speltips Premier LeagueChelseas styrelse fick nog och valde att göra sig av med Graham Potter efter förlusten hemma mot Aston Villa. Nu är frågan om det kommer lyfta laget i slutet av säsongen för Chelsea ligger på elfte plats i Premier League. Oddsen hos svensk betting säger att det blir en jämn match och det är mycket som talar för detta. Chelsea är knappa favoriter då Liverpool förlorat tre raka matcher sedan 7-0-segern mot Man Utd. Räkna med en intressant drabbning i London under tisdagskvällen.

Datum: 4 april 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stamford Bridge (London)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

Chelsea gjorde sig av med Potter

För andra gången under säsongen valde Chelsea att göra sig av med sin tränare. Först var det Tuchel som fick gå och därefter Graham Potter. Chelsea har inte fått med sig resultaten denna säsongen och 0-2 hemma mot Aston Villa blev droppen som fick bägaren att rinna över. Nu återstår det att se om Chelsea kan hitta rätt i slutet av säsongen med nytt ledarskap.

Liverpool blir titellösa i år

Liverpool är ute ur alla turneringar och kommer också att missa topp 4 i Premier League, det mesta tyder på det i alla fall. I helgens match mot Man City förlorade man klart med 1-4 och Liverpool är en bit från toppen för tillfället. Det återstår att se om de kan hitta rätt för att ta en plats i Europa men just nu är det inte mycket som talar för det då de är 8 poäng bakom topp 4.

Räkna med en ångestfylld match

Chelsea har ett spelarmaterial som borde ligga bättre än elfte plats och detsamma går att applicera på åttan Liverpool. Lagen behöver i princip gå rent om drömmen om topp 4 ska vara realistisk. Frågan är vem som vinner tisdagens möte. Vi tror Chelsea får en nytändning under nytt ledarskap och spelar Chelsea som segrare till oddset 2,52 hos Expekt.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Liverpool till odds 2,52 hos Expekt. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League