Chelsea vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är dags för en viktig match mellan Chelsea och Manchester United i Premier League. Båda lagen är i bra form och hoppas kunna vinna det viktiga mötet. Det var har varit mycket rubriker i veckan kring United då Ronaldo blivit avstängd efter att ha lämnat innan slutsignal i matchen mot Tottenham och vidare vägrat bli inbytt. Ten Haag har dock förtroende då laget gjorde sin starkaste insats mot just Tottenham senast och vann med 2-0.

Datum: 22 oktober 2022
Avspark: 18:30
Arena: Stamford Bridge (London)
Domare: S Attwell

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea har kommit igång under Graham Potter

Chelsea har börjat komma igång ordentligt med fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste matcherna i Champions League och Premier League. Laget ligger fyra i Premier League men går upp på delad tredje plats vid seger mot United. Det blir helt klart ett intressant möte för Chelsea som ser allt bättre ut under den nye tränaren Graham Potter.

Manchester United gjorde sin bästa insats på länge senast

Manchester United stod för en fin insats senast mot Tottenham i Premier League och vann med 2-0. Trots lagets bästa prestation på många år var det inte det fina spelet som fokuset låg på. Istället var det storstjärnan Cristiano Ronaldo som allt handlade om. Ronaldo vägrade att bli inbytt och lämnade matchen i förtid. Nu är han avstängd av ten Haag.

Det blir en spännande match på Stamford Bridge

Räkna med en jämn tillställning på Stamford Bridge. Chelsea saknar fortfarande Kanté medan United kommer till spel utan Ronaldo och en del spelare skadade där Martial är det tyngsta bortfallet. Vi tror på en jämn match vilket oddsen hos svensk betting också visar och att det blir svårt att skilja lagen åt. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,54 hos Snabbare.

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och Manchester United slutar oavgjort till oddset 3,54 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller